Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κόπα Σουνταμερικάνα: Προβάδισμα για Σάο Πάολο - Βολεύτηκαν Τίγκρε και Μιλονάριος (videos)

Κυριάρχησε σε ολόκληρο το παιχνίδι, αλλά η Σάο Πάολο αρκέστηκε στην ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Οι «σομπεράνο» είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με μεγαλύτερο σκορ στο πρώτο 45λεπτο. Μοιραίος ήταν ο Οσβάλντο, ο οποίος έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες. Ευτυχώς, για τους Βραζιλιάνους, ο Ραφαέλ Τολόι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 28ο λεπτό.
Ανώτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά συνέχισαν να αστοχούν ενώπιον της αντίπαλης εστίας. Κόντρα στον ρυθμό της αναμέτρησης, όμως, ο Νίκολας Καστίγιο ισοφάρισε στο 69ο λεπτό.
Πάντως, η Σάο Πάολο διατηρεί προβάδισμα πρόκρισης. Άλλωστε ο επαναληπτικός (29/11, 01:50), στον οποίο θα κριθεί ο ένας φιναλίστ της διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.
Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα: Τοσέλι, Πάροτ, Άντια, Βαλενζουέλα, Σεπούλβεδα (46’ Μενέσες), Μαρτίνεζ, Σίλβα (70’ Περάλτα), Ρίος, Κόστα, Πιζάρο (47’ Οβελάρ), Καστίγιο.
Σάο Πάολο: Σένι, Ραφαέλ Τολόι, Ροντόλφο, Μπρούνο Κορτές, Μιράντα, Ουέλινγκτον, Ζάντσον (90’ Ντάγκλας Περέιρα, Ντενίλσον, Λούκας Μούρα (71’ Γκανσό), Λουίς Φαμπιάνο, Οσβάλντο.






Η Τίγκρε είχε την υπεροχή για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά αρκέστηκε στο 0-0 με τη Μιλονάριος στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Μοιραία η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό (30/11, 02:15) της Κολομβίας. Στην προκειμένη, η Μιλονάριος έδωσε μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά της, ενώ οι γηπεδούχοι δεν ρίσκαραν, όπως θα όφειλαν, αν ήθελαν πάση θυσία τη νίκη. Φυσιολογικά, λοιπόν, η «λευκή» ισοπαλία περιέγραψε την προσπάθεια των δύο ομάδων.
Πάντως ο Εζέκιελ Μαγκιόλο απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 60ό λεπτό, η οποία ήταν ουσιαστικά η μοναδική φάση του δεύτερου ημιχρόνου. Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, οι Αργεντίνοι βρέθηκαν περισσότερες φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία, αλλά ο γκολκίπερ της Μιλονάριος, Λουίς Ντελγκάδο, αντέδρασε σωστά, όσες φορές χρειάστηκε.
Τίγκρε: Αλμπίλ, Ντονάτι, Εστεβερία, Παπαράτο, Φερέιρα, Γκαλμαρίνι, Πέρεζ (76’ Τζάνσον), Ντίαζ, Όρμπαν, Μαγκιόλο (65’ Φτάκλα), Σανταντέρ (82΄Τοράσα).
Μιλονάριος: Ντελγκάδο, Ενρίκεζ, Μαρτίνεζ, Φράνκο, Οτσόα, ΚΑντέλο (81’ Μαλατέζ), Άρτσε, Ορτίζ, Ραμίρεζ, Κόσμε (72’ Βάσκεζ), Ρεντερία (87’ Μορένο).






πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: