Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Πρωτιά με «τριάρα» στην Ίντερ!!

Πρωτιά με «τριάρα» στην Ίντερ
Και οι δύο είχαν ήδη προκριθεί. Όμως παιζόταν η πρώτη θέση και το... γόητρο. Η Ρούμπιν Καζάν ήθελε περισσότερο να περάσει στους «32» του Europa League ως πρώτη και το κατάφερε ρίχνοντας τρία γκολ στην Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να μένουν οριστικά δεύτεροι.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, οι Ρώσοι είχαν πάρει ισοπαλία 2-2 μέσα στην Ιταλία. Και φρόντισαν να αποδείξουν εκ νέου ότι τα καταφέρνουν μια χαρά κόντρα στην Ίντερ. Μόλις στο 2’, ο Καραντενίζ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα… μέχρι να μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ρόντον που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 65’, 20 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 για να έρθει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να βάλει το «κερασάκι στη τούρτα» με το τελικό 3-0, που χάρισε στην ομάδα του οριστικά την πρώτη θέση στον όμιλο, μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Νέφτσι Μπακού-Παρτιζάν 1-1

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, Νέφτσι Μπακού και Παρτιζάν δεν κατάφεραν να «σπάσουν το ρόδι», καθώς έμειναν στο 1-1 και πήραν τους δεύτερους βαθμούς τους στη διοργάνωση. Στο 10’ η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έκανε το 1-0 με τον Φλαβίνιο. Στο 67’ οι Σέρβοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μίτροβιτς, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος. Μάλιστα, ο σκόρερ της Παρτιζάν αποβλήθηκε δέκα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε.

Τα αποτελέσματα:

Ρούμπιν Καζάν-Ίντερ 3-0
(2' Καραντενίζ, 86', 90+2' Ρόντον)

Νέφτσι Μπακού-Παρτιζάν 1-1
(10' Φλαβίνιο - 67' Μίτροβιτς)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1. Ρούμπιν Καζάν 13
2. Ίντερ 10
3. Παρτιζάν 2
4. Νέφτσι Μπακού 2

Η επόμενη (6η) αγωνιστική, 23/11:

Ίντερ-Νέφτσι Μπακού (22:05)
Παρτιζάν-Ρούμπιν Καζάν (22:05)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: