Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Λιαδέλης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνα τα παιχνίδια»

Μια αγαπημένη φυσιογνωμία, και πολύ γνωστό πρόσωπο για τους φιλάθλους της πόλης μας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος γύρισε λίγο πίσω τον χρόνο και θυμήθηκε τα ντέρμπι Άρης- ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας εκείνα τα ματς και τα σημερινά. Ακόμη, αναφέρθηκε και στο φιλικό αγώνα των παλαιμάχων που γίνεται την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ:
«Δεν παρακολουθώ από κοντά γιατί στεναχωριέμαι δεν θέλω αν είναι έτσι η κατάσταση έχω ζήσει τις μεγάλες στιγμές και βλέπω πως αν μη τι άλλο υπάρχει θλίψη και στεναχώρια.»

Για το τι θυμάται από την μπασκετική του καριέρα σε Άρη και ΠΑΟΚ:
«Τα παιχνίδια αυτά είναι η ζωή μου. Εκεί μεγάλωσα, έζησα τις καλές στιγμές που είναι δύσκολο να τα ξαναζήσουμε. Όλα είναι στη μνήμη μου. Είναι κάτι ξεχωριστό, ζούσαμε για αυτά τα μεγάλα παιχνίδια και πως θα τα κερδίσουμε πέρα από ένα παιχνίδι ήταν και ένα γόητρο. Αυτός ήταν και ο μεγάλος ανταγωνισμός.»

Για το ποιος ήταν ο πιο καλός συμπαίκτης του και ο πιο δύσκολος αντίπαλος:
«Ο πιο δύσκολος αντίπαλος για μένα ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Τώρα είμαστε καλοί φίλοι, ήταν πολύ μεγάλος παίκτης. Πρόλαβα και τον Πέτζα αλλά έπαιζε σε διαφορετική θέση από τη δική μου. Για τους συμπαίκτες μου τι να πρωτοθυμηθώ να πω, είχα πάρα πολλούς. Ο Πάσπαλι ο Αγγελίδης, ο Λυπηρίδης ήταν μερικοί. Ο Σάκλεφορτ, ο Ορτίθ ήταν παικταράδες. Αυτό που μου έχει μείνει ήταν πάρα πολύ καλά παιδιά όλοι τους.»

Για το φιλικό των παλαιμάχων που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο:
«Νιώθω υπέροχα, χαίρομαι πολύ που θα τους συναντήσω. Θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά. Θα είναι συγκλονιστικό θα αναβιώσουμε αναμνήσεις από τα παλιά. Δεν κάνω προπονήσεις πέρασαν τα χρόνια, μεγαλώσαμε! Περάσαμε τόσο όμορφα που λεμε δόξα τον Θεό. Είμαι πλέον 38 χρονών αισθάνομαι πολύ καλά.»



πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: