Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Είμαστε καλή ομάδα… για όσους αμφέβαλαν»

Μπαρτζώκας: «Είμαστε καλή ομάδα… για όσους αμφέβαλαν»
Τις απαντήσεις τους σε όσους… αμφέβαλαν έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες τους στην Euroleague σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μιλώντας αμέσως μετά την επικράτηση επί της Εφές Αναντολού τόνισε ότι η ομάδα του είναι πραγματικά καλή ενώ χαρακτήρισε την νίκη επί του τουρκικού συλλόγου πειστική και τριπλής σημασίας…


Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης

Για τη νίκη επί της Εφές Αναντόλου

«Καλησπέρα σας! Ήταν μια πειστική εμφάνιση και μια νίκη σημαντική και βαθμολογικά και ουσιαστικά και ψυχολογικά. Ξεκίνησε από τον τρόπο που αμυνθήκαμε, με εξαίρεση το πρώτο δίλεπτο. Καταφέραμε να περιορίσουμε την Εφές, όταν στο πρώτο παιχνίδι είχε 7/7 τρίποντα μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πολύ καλή άμυνα, και ομαδικά και ατομικά. Ήμασταν διστακτικοί στην επίθεση, αλλά η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν τέσσερις σερί νίκες κι έδειξαν ποια είναι η αξία τους. Είμαστε πραγματικά καλή ομάδα, για όσους αμφέβαλαν. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, ενθάρρυνε την ομάδα από αρχή έως τέλος, ελπίζω να έμεινε ευχαριστημένος».

Για το… μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού

«Από την άμυνα πρέπει να ξεκινάς για να έχεις επιτυχίες. Δεν έχουμε συμπληρώσει ούτε το 1/3 τρίτο της σεζόν, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι όποιος μπαίνει μέσα να είναι 100% έτοιμος να προσφέρει. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι, οι προσδοκίες όλων είναι υψηλές και οι απαιτήσεις ακόμα μεγαλύτερες».

Για τον Αντώνη Μάντζαρη

«Μετά το Σπανούλη, πέρυσι, είχε το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Είναι πλεονέκτημα για την ηλικία του και την εμπειρία του το εκπληκτικό ποσοστό συγκέντρωσης που έχει. Είναι και αλτρουιστής. Όλες οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τέτοιους παίκτες. Η Εφές Αναντόλου είναι ένα επίπεδο κάτω χωρίς τον Γκόρντον, παρά τα μεγάλα ονόματα που έχει στο ρόστερ της και τους NBAers».

Δεν υπάρχουν σχόλια: