Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Γκιρτζίκης: «Θέλουν να φύγουμε εμείς και να έρθουν κάποιοι άλλοι»


Γκιρτζίκης: «Θέλουν να φύγουμε εμείς και να έρθουν κάποιοι άλλοι»

Για προσπάθεια απομάκρυνσης του ιδίου και των υποστηρικτών του από την προεδρία της ΕΠΟ έκανε λόγο ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ, Μάνου Γαβριηλίδη και του προέδρου της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρη Τζελέπη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας έκανε λόγο για προσπάθεια να απομακρυνθεί ο ίδιος και οι υποστηρικτές του από τις θέσεις του εκφράζοντας αμφιβολίες αν οι επίδοξοι διάδοχοι έχουν τις… απαραίτητες γνώσεις για να τους αντικαταστήσουν.

«Πριν από ένα χρόνο υποσχέθηκα να βρίσκομαι δίπλα στις ΕΠΣ. Συνομιλώ με εκπροσώπους και ενημερώνομαι για προβλήματα και δράσεις. Η ΕΠΣ Θράκης είναι δίπλα στο "σπίτι" μου. Με λύπη ακούω υποτιμητικές κατηγορίες προς τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις ΕΠΣ, που τους χαρακτηρίζουν ως βλαχοπροέδρους. Στόχος τους είναι να φύγουμε εμείς και να έρθουν κάποιοι άλλοι, αλλά δεν ξέρω από πού θα είναι και αν θα έχουν τις απαραίτητες γνώσεις», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: