Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Μικρέ είναι η βραδιά σου!!


Μικρέ είναι η βραδιά σου

Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως θα δώσει φανέλα βασικού στον νεαρό Ζντιέλαρ και ο 21χρονος άσος καλείται να αρπάξει την ευκαιρία και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως θα κάνει το αυτονόητο, αυτό που θα έκαναν όλοι οι συνάδελφοι του ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει τον 21χρονο Σάσα Ζντίελαρ στο αυριανό ματς στο “Βάντεν Στοκ” με τον νεαρό Σέρβο να ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο νεαρός άσος των πρωταθλητών έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του προπονητή του και ήταν ήρεμος στη διάρκεια του ταξιδιού προς τις Βρυξέλλες. Η αυριανή βραδιά είναι δική του και αν ο Ζντίελαρ αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει τότε θα κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον διεθνή μεσοαμυντικό και ο Σάσα, όπως τον αποκαλεί ο Σίλβα, γνωρίζει πολύ καλά ότι αν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
Ένα βήμα καθιέρωσης στους «ερυθρόλευκους» κι ενδεχομένως ένα βήμα για την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Σερβίας. Η απουσία του Ζντίελαρ από το ματς με την ΑΕΚ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής ωστόσο ο Σίλβα γνωρίζει πως άλλο είναι ένα ματς πρωταθλήματος κι άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Η πίεση στα ευρωπαϊκά ματς είναι σαφώς μεγαλύτερη καθώς τα περιθώρια για λάθος είναι πολύ στενά και η παραμικρή απροσεξία μπορεί να κοστίσει ακόμα και μια πρόκριση.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να μιλήσει αύριο το πρωί με τον νεαρό μέσο για να του δείξει πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχει στις ικανότητες του 21χρονου άσου.

Ο Ζντίελαρ «άρπαξε» την πρώτη ευκαιρία που του έδωσε ο Σίλβα και αύριο βράδυ καλείται να το επαναλάβει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον Ζντίελαρ. Είναι η βραδιά του και πρέπει να την απολαύσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: