Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Μανωλόπουλος: «Όταν μπαίνει το αγγούρι στον κ..ο» (audio)


Μανωλόπουλος: «Όταν μπαίνει το αγγούρι στον κ..ο» (audio)

Γλαφυρά, αλλά άκρως… κατατοπιστικά περιέγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πως η νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί του ΠΑΟΚ «ξεπλήρωσε» την ήττα που συνοδεύτηκε από μία κακή εμφάνιση κόντρα στον Αρκαδικό.

Ο Κολοσσός ήταν πολύ κακός στην ήττα από τον Αρκαδικό και έτσι στο ματς με τον ΠΑΟΚ η ομάδα της Ρόδου ήθελε να… ρεφάρει, όπως δήλωσε με το δικό του τρόπο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη στο Βενετόκλειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει με απουσίες και για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ο Βασιλειάδης. Είναι τεράστια απώλεια σε όλους τους τομείς και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Πήραμε το μομέντουμ του ματς από την αρχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας έχει κάποια προβλήματα, που κυρίως προσπαθούμε να λύσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήταν μία κακή ήττα στον Αρκαδικό, λόγω εμφάνισης, αλλά βλέπεται τι γίνεται όταν μπαίνει το αγγούρι στον κ..ο και τρίζουν συμβόλαια, καρέκλες και καριέρες. Όμως, όταν γίνονται συζητήσεις με αγάπη μέσα στην ομάδα και σαν οικογένεια, θέλοντας ο ένας να βοηθήσει τον άλλον, νομίζω ότι έτσι έρχεται το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αυτό πρέπει να είναι οδηγός για εμάς. Όλοι λένε για τον Κολοσσό στην έδρα του που είναι καλός και δυνατός, αλλά πρέπει να παίρνουμε και εκτός έδρας νίκες. Πολλές φορές αδικούμε τον εαυτό μας, γιατί είμαστε για παραπάνω. Προσωπικά θέλω να πω πως είναι μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Ο κόουτς ξέρει γιατί και εκείνος το ήθελε πολύ… Είχαμε χρόνια να τη νικήσουμε αυτή την ομάδα, ενώ ο κόουτς είχε και μερικά απωθημένα, όπως και εγώ. Του το χρωστάω γιατί μέσα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο έκανα το χειρότερό μου φετινό παιχνίδι και δημιούργησα και πειθαρχικά προβλήματα».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: