Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Παπαθεοδώρου: «Η πέμπτη θέση για την Κηφισιά είναι σαν πρώτη»


Παπαθεοδώρου: «Η πέμπτη θέση για την Κηφισιά είναι σαν πρώτη»

Η εδραίωση της Κηφισιάς στην πέμπτη θέση της Basket League μετά και τη νίκη επί της Καβάλας ισοδυναμεί με κάτι σαν… πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παρά τα παράπονα που είχε από την άμυνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της Κηφισιάς επί της Καβάλας, που εδραίωσε την ομάδα στην πέμπτη θέση της Basket League.

«Η Καβάλα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε μεγάλο χρονικό σημείο, εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει αμυντικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν όλοι αμυντικά και πήραμε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια να μπούμε στα πλέι οφ», τόνισε και πρόσθεσε:

«Μας προβληματίζει η αμυντική μας λειτουργία. Από τα περισσότερα παιδιά έχουμε πάρει πάρα πολλά πράγματα για να εδραιωθούμε στην πέμπτη θέση. Η 5η θέση για την Κηφισιά έτσι όπως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σαν πρώτη. Μπήκε ο Σταμάτης στο ματς με την Καβάλα και βοήθησε πολύ. Πρέπει να βρούμε τρόπο να χειριστούμε την κατάσταση με την άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: