Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Γιατζόγλου: «Όταν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρωλίγκα έχει μια παραπάνω μέρα»


Γιατζόγλου: «Όταν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρωλίγκα έχει μια παραπάνω μέρα»

Στην κούραση από τα συνεχή παιχνίδια απέδωσε ο Στιβ Γιατζόγλου την ήττα της Καβάλας από την Κηφισιά, στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου.

Έξαλλος με τα τρία ματς που καλείται να δώσει η Καβάλα μέσα σε μία εβδομάδα εμφανίστηκε ο Στιβ Γιατζόγλου μετά την ήττα από την Κηφισιά, με τον προπονητή των νεοφώτιστων να τονίζει πως ακόμη και ο Ολυμπιακός που κάνει κάτι αντίστοιχο λόγω της Ευρωλίγκας έχει μία ημέρα παραπάνω!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιβ Γιατζόγλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα δεν μας κέρδισε η Κηφισιά. Χάσαμε από τα 40 λεπτά και με αυτές τις απώλειες που έχουμε στην ομάδα που το πολύ πολύ να είναι φτιαγμένη για να παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ που έληξε με τον ίδιο τρόπο. Δεν αντέξαμε για 40 λεπτά. Η Κηφισιά έκανε τα plays στο τέλος. Ήμασταν κουρασμένοι. Δεχτήκαμε το ίδιο καλάθι από τον Ελ Αμίν πολλές φορές. Η Κηφισιά πήρε διαφορά και κέρδισε. Η ζωή συνεχίζεται. Με μισή προπόνηση την Παρασκευή να παίξουμε το Σάββατο. Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα σαν την Καβάλα να παίζει τρία παιχνίδια σε μία ομάδα που παίζει για την σωτηρία της. Όταν ο Ολυμπιακός παίζει Ευρωλίγκα έχει μια παραπάνω μέρα. Αυτό είναι πολύ άδικο εις βάρος των μικρών ομάδων που παλεύουν για την σωτηρία τους».

Από την πλευρά του, ο Τάιλερ Λέιζερ είπε: «Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Σε παιχνίδια όπως κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε ποιον θα βγουν τα συστήματα, όπως αυτό του Ελ Αμίν. Στο τέλος κρίθηκε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: