Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Κελεσίδης: «Ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Ρομπέρτο!!


Κελεσίδης: «Ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Ρομπέρτο

Ως έναν από τους πέντε καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη είναι ο Ρομπέρτο σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κελεσίδη.

Το εγκώμιο του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έπλεξε ο Παναγιώτης Κελεσίδης μιλώντας στον Σπορ FM 94,6 με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

«Πιστεύω ότι είναι ένας από τους πέντε καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη», τόνισε ο παλιός άσος των ερυθρολεύκων ο οποίος επεσήμανε ότι στόχος των Πειραιωτών σήμερα είναι να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κελεσίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο:

Για την Άντερλεχτ και την σημερινή αναμέτρηση:

«Ο Ολυμπιακός πια είναι ένα σωματείο διαφορετικό. Δεν σημαίνει ότι έχουμε προκριθεί κιόλας. Πρέπει η ομάδα να παλέψει για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα με τον κόσμο της εδώ μέσα να πάρει την πρόκριση.

Οι παίκτες αλλιώς παίζουν στα πρωταθλήματα και την Ευρώπη. Είναι κάτι διαφορετικό. Έχουν μεγαλύτερη διάθεση. Πιστεύω ότι η εικόνα του Ολυμπιακού θα αλλάξει. Θα παίξει ένα ποδόσφαιρο να πάρει αυτό που θέλει. Ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα να πάρει αυτό που θέλει εδώ μέσα».

Για τον Ρομπέρτο:

«Ξέρει μπάλα. Ξέρει να παίζει με την μπάλα στα πόδια. Έχει εκρηκτικότητα και έχει και το μπόι που τον βοηθά. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους πέντε καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται από τους μεγάλους τερματοφύλακες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: