Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Οι πρώτες σκέψεις του Πογέτ για Ηρακλή!


Οι πρώτες σκέψεις του Πογέτ για Ηρακλή

Στο παρελθόν ανήκει για την ΑΕΚ το ντέρμπι και η νίκη επί του Ολυμπιακού, με τον Πογέτ να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Πλάνο με Τζεμπούρ, Μάνταλο δοκίμασε ο Ουρουγουανός.

Αλλαγές στα πρόσωπα του αγώνα με τον Ηρακλή σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προσανατολίζεται να κάνει ο Γκουστάβο Πογέτ, αν και ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν είναι από τους προπονητές που φανερώνουν τα πλάνα τους πριν από τους αγώνες.

Ο 49χρονος προπονητής επέλεξε, αντί για δοκιμή ενδεκάδας, να δουλέψει με… ανακατεμένες επιλογές, με την προσοχή του να είναι στραμμένη στον Ραφίκ Τζεμπούρ που δείχνει να κερδίζει θέση στο αρχικό σχήμα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Στις περισσότερες ασκήσεις, μάλιστα, δίπλα στον Αλγερινό ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, δείγμα πιθανότατα πως οι δυο τους θα ξεκινήσουν ως βασικοί κόντρα στον «Γηραιό». Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Πέκχαρτ θα μείνει στον πάγκο, ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σιμόες, Ζουκουλίνο και Γιόχανσον.

Πάντως, ο Πογέτ έχει ενημερωθεί για τον Απόστολο Βέλλιο και τον Λεοζίνιο, οι οποίοι είναι εκείνοι που συγκεντρώνουν το βάρος της επιθετικής πρωτοβουλίας του Ηρακλή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: