Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πρόβλημα με Σιόβα!!


Πρόβλημα με Σιόβα!

Απρόοπτο στον Ολυμπιακό με τον Δημήτρη Σιόβα, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και εκτός απροόπτου δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στην Άντερλεχτ για το Europa League.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με την προπόνηση στο «Βάντεν Στοκ» την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με την Άντερλεχτ, ωστόσο τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τους “ερυθρόλευκους”. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος αναγκάστηκε ν΄αποχωρήσει απ' την προπόνηση και όλα δείχνουν πως δε θα είναι σε θέση ν' αγωνιστεί κόντρα στη βελγική ομάδα.

Τη θέση του στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος θα πάρει ο Ντα Κόστα (παίζοντας δίπλα στον Μποτία) και η απουσία του Σιόβα είναι σημαντικό πρόβλημα για τους Πειραιώτες.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ο τραυματισμός του στην τελευταία προπόνηση αναγκάζει τον Σίλβα ν' αλλάξει τα πλάνα του.

Όπως έγινε γνωστό μετά τα μεσάνυχτα, ο Σιόβας θα κάνει μια προσπάθεια το πρωί για να δει αν μπορεί ν' αγωνιστεί, αλλά κάτι τέτοιο θεωρείται πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: