Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καρέλης: «Θα συνεχίσω τη δουλειά για να πάνε όλα καλύτερα»


Καρέλης: «Θα συνεχίσω τη δουλειά για να πάνε όλα καλύτερα»

Έχει ξεκινήσει καλά στο βελγικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Γκενκ. Ο Νίκος Καρέλης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όμως υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει ακόμη σκληρότερα για να μπορέσει να τα πάει καλύτερα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν ξεκινήσει όλα καλά και θα συνεχίσω τη δουλειά για να πάνε όλα καλύτερα»... Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις εντυπώσεις του μετά από το πρώτο διάστημα της θητείας του στην Γκενκ και στο βελγικό πρωτάθλημα.

«Εδώ ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος και όλες οι ομάδες παίζουν πιο δυνατά και προσπαθούν να πάρουν αποτελέσματα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό θα κάνει και η Άντερλεχτ σήμερα και νομίζω ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί οι παίκτες του Ολυμπιακού», τόνισε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ο οποίος συνέχισε την αναφορά του στην αντίπαλο των ερυθρολεύκων.

«Είναι μια επιθετική ομάδα και αρκετά ποιοτική. Θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από την στιγμή που παίζει και στην έδρα της. Θα είναι ένα δύσκολο μας. Εάν ο Ολυμπιακός είναι καλός και με καλή ψυχολογία πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάρει ένα αποτέλεσμα», ανέφερε.

Ο Νίκος Καρέλης αναφέρθηκε και στους πολλούς ταλαντούχους παίκτες που έχουν βγει από το βελγικό πρωτάθλημα στα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει και γιατί. Ίσως γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες καλές με τους υπεύθυνους να ποντάρουν στους παίκτες από την ίδια χώρα», τόνισε και συνέχισε κάνοντας μια σύγκριση ανάμεσα στο Βέλγιο και τη χώρα μας.

«Είναι άλλη η νοοτροπία. Όλα ξεκινούν από την οργάνωση που έχουν εδώ. Από την αστυνομία, δηλαδή, αν δούμε θα καταλάβουμε πολλά, όπως και τη νοοτροπία των οπαδών. Δεν υπάρχει καμία σχέση με την Ελλάδα».

Τέλος ως διεθνής, ο Καρέλης αναφέρθηκε και στην Εθνική ποδοσφαίρου...

«Με απασχολεί αρκετά η Εθνική. Ιδιαίτερα από την στιγμή που δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Πιστεύω πως θα δουλέψουμε αρκετά με τον νέο προπονητή και θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: