Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Μπαρόχα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα δούμε το καλοκαίρι»


Μπαρόχα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα δούμε το καλοκαίρι»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει στους συμπατριώτες του για την παρουσία του στην ΑΕΚ ο Αλάιν Μπαρόχα. Ο Βενεζουελάνος αναφέρθηκε στο δέσιμο μεταξύ των παικτών αλλά και για τους ιδιαίτερους οπαδούς.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αλάιν Μπαρόχα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, «UnionRadio», ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ τόνισε πως είναι χαρούμενος στην Ένωση και περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα της παραμονής του το ερχόμενο καλοκαίρι (οι κιτρινόμαυροι έχουν οψιόν απόκτησής του από την Καράκας).

Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς της ομάδας με αφορμή την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παικτών.

«Από το ξεκίνημα είχαμε συμφωνήσει για να παίξω έναν χρόνο με δυνατότητα οψιόν. Θα δούμε τι θα προκύψει, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες είμαστε ήρεμοι κι έχουμε καλή επικοινωνία, πράγμα που είναι θετικό για την ομάδα. Εδώ οι οπαδοί ζουν τα παιχνίδια γεμάτοι συναισθήματα. Όλο αυτό σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση κι κατάγομαι απ’ την Βενεζουέλα, που επίσης οι οπαδοί είναι καλοί»
. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: