Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Μπενίτεθ: «Στη Ρεάλ πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια»


Μπενίτεθ: «Στη Ρεάλ πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια»

Στη... νευρικότητα του Φλορεντίνο Πέρεθ και τις τεράστιες απαιτήσεις της Ρεάλ απέδωσε ο Ράφα Μπενίτεθ το γεγονός ότι δεν στέριωσε στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ράφα Μπενίτεθ κατάλαβε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολος είναι ο πάγκος της Ρεάλ. Ο Ισπανός προπονητής ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της αγγλικής τηλεόρασης και μίλησε για την τεράστια πίεση και τις υπερβολικές απαιτήσεις που υπάρχουν στη «βασίλισσα».

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι ακριβώς έγινε. Είναι δύσκολο να ξέρεις τι ακριβώς έγινε στη Ρεάλ τα τελευταία χρόνια. Πέρασαν προπονητές όπως οι Καμάτσο, Ντελ Μπόσκε, Πελεγκρίνι, Μουρίνιο, Αντσελότι... Δεν είναι εύκολο να προπονείς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να κάνεις τα πάντα τέλεια. Εάν κάτι κάνεις λάθος ή εάν ο πρόεδρος πιστέψει πως έχεις κάνει κάτι λάθος, τότε έχεις πρόβλημα. Θεωρώ πως κάναμε αρκετά καλή δουλειά, συνεχώς βελτιωνόμασταν όσο προχωρούσε η σεζόν. Δεν υπήρχε όμως υπομονή. Θεωρώ πως τα πηγαίναμε πολύ καλά, αλλά οι οπαδοί έγιναν νευρικοί, ο πρόεδρος έγινε λίγο νευρικός κι αποφασίστηκε να υπάρξει αλλαγή προπονητή», τόνισε ο Μαδριλένος προπονητής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: