Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πού πήγαν τα λεφτά, Ζήση;

Εγγραφο που "καίει" τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για τα 320.000 ευρώ!

Πού πήγαν τα λεφτά, Ζήση;
Εγγραφο από τα πρακτικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με το ποσό των 320.000 που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία της ΠΑΕ και μεταξύ άλλων διώκεται γι αυτά ποινικά ο πρώην πρόεδρος του «δικέφαλου», Θοδωρής Ζαγοράκης δημοσιεύει ιστοσελίδα!
Πιο συγκεκριμένα ο «baladoros» έβγαλε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο με απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με τις 320.000 ευρώ. Ότι «χάθηκαν» τα παραπάνω χρήματα το παραδέχτηκε κι ο Ζαγοράκης, το παραδέχτηκε δημόσια κι ο Ζήσης Βρύζας στην Γ.Σ. του «δικέφαλου», ενώ είναι εγγεγραμμένο στον περσινό ισολογισμό της ΠΑΕ.
Απαντες υποστήριξαν ότι τα χρήματα αυτά πήγαν «για σκοπούς του ΠΑΟΚ», αλλά παραστατικά δεν υπάρχουν. Ο Ζαγοράκης υποστηρίζει ότι είχε ενημερώσει τόσο το Βρύζα, όσο και τον Κατσαρή, για το πού κατέληξαν αυτά. Κανένας όμως, δε λέει πού πήγαν τελικά.
Ο Βρύζας είχε προτείνει στη γενική συνέλευση, να δικαιολογηθούν αυτά τα χρήματα, με τη μορφή αμοιβής προς το Ζαγοράκη. Οι παρόντες στη συνέλευση, «ψήφισαν» «όχι», αν και δεν είχαν την απαραίτητη πλειοψηφία.
Πρόσφατα κι αφού είχε ασκηθεί η δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ για υπεξαίρεση (σ.σ.: κι απιστία για την περίπτωση Βιολίδη), η πλευρά του πρώην προέδρου αντέδρασε προβάλλοντας το επιχείρημα ότι τα χρήματα αυτά είχαν εγκριθεί ως «αμοιβή» για τις υπηρεσίες που αυτός είχε προσφέρει κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της θητείας του.
Το στόρι έχει ως εξής... Με απόφασή του το Δ.Σ. παρέπεμψε την υπόθεση στην γενική συνέλευση. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του «δικέφαλου» η Γ.Σ. την απέρριψε, όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν απορρίφθηκε κι από τον Βρύζα ή αν ενήργησε αυτοβούλως...
Δημιουργείται επίσης θέμα ηθικής τάξης, καθώς η ΠΑΕ όχι μόνο «έχασε» 320.000 ευρώ, αλλά καλείται να πληρώσει και τους φόρους, σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο...
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: