Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τζήμας: «Δεν μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τα μεταφορικά»

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Τζήμας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Α2.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μας φόβισε από τις εμφανίσεις που έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια. Το ματς έφτασε στον πόντο και το ρίσκο ήταν υπέρ μας παρά με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω η ήττα του ΠΑΟΚ να μην τον επηρεάσει δεν πρέπει να πτοείσαι από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Για το αν υποτίμησε τα Τρίκαλα ο ΠΑΟΚ:

«Δεν μας υποτίμησε ο ΠΑΟΚ, είναι έμπειρη ομάδα που βρίσκετε ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας. Έδωσε τέσσερα δυνατά παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα βγάλαμε ενθουσιασμό και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ΠΑΟΚ δίκαια κερδίσαμε».


Για την ομάδα του:

«Όταν ένα παιχνίδι πλησιάζει στο τέλος και έχοντας και την στήριξη του κόσμου το «πιστεύω» μεγαλώνει και τα καταφέραμε, δώσαμε και χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Όταν πλησίαζε το τέλος του παιχνιδιού το πιστέψαμε παραπάνω».


Για τα πρωταθλήματα της Α1 και Α2:

«Στην Α1 υπάρχουν έσοδα από τηλεοπτικά, χορηγίες, ΟΠΑΠ. Είναι έσοδα που μπορεί μια ομάδα να φτιάξει το ρόστερ της. Στην Α2 είναι ακριβός το αντίθετο, δεν υπάρχουν από πουθενά έσοδα, δεν μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τα μεταφορικά. Εμείς στην κλήρωση με τον ΠΑΟΚ πανηγυρίζαμε επειδή θα παίζαμε στην έδρα μας και δεν θα χρειαζόταν να πληρώσουμε μεταφορικά. Είναι κρίμα που υποβαθμίζουμε έτσι το Μπάσκετ που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά. Θα πρέπει να υπάρχουν έστω κάποια έσοδα για τις μετακινήσεις. Δυστυχώς ο αθλητισμός απαξιώνετε εντελώς στην Ελλάδα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: