Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεμπερδεύει με τη ΦΙΜΠΑ...

Τα διαδικαστικά απομένουν για τις υποθέσεις Σκορδίλη, Πάουνιτς ώστε να αρθεί το απαγορευτικό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην ΚΑΕ Άρης.

Ξεμπερδεύει με τη ΦΙΜΠΑ...
Αντίστροφα μετράει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ για ις υποθέσεις των Σκορδίλη – Πάουνιτς, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την άρση του «απαγορευτικού» των μεταγραφών από την ΦΙΜΠΑ.
Μέχρι αύριο η ΚΑΕ περιμένει υπογεγραμμένο το έγγραφο του διακανονισμού από τον Σκορδίλη, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται και η υπόθεση του Πάουνιτς, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο. Μόλις υπογράψει και ο αυτός τον συμβιβασμό με την ΚΑΕ, η τελευταία θα στείλει τον σχετικό φάκελο στην ΦΙΜΠΑ ώστε να αρθεί η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών. Αυτόματα, θα εκδοθούν τα δελτία των Σάιμον, Αουτερμπριτζ (του Κόλιμον έχει βγει) ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΑΡΗ είναι το προσεχές Σάββατο, για το θεσμό του κυπέλλου, με αντίπαλο τον νικητή της αναμέτρησης Κηφισιά – Απόλλωνα Πατρών και εξυπακούεται ότι ο Αλεξανδρής θέλει να έχει και τους τρεις Αμερικανούς στη διάθεσή του.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: