Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Παραμένει εκτός ο Οσβάλντο!!

Παραμένει εκτός ο Οσβάλντο
Δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του ο Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο και έτσι αναμένεται να απουσιάσει από την αναμέτρηση της Ρόμα με την Σαμπντόρια. Ο διεθνής επιθετικός θα συνεχίσει την αποθεραπεία του προκειμένου να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τορίνο, όπου η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία προκαλεί «πονοκεφάλους» σε πολλούς προπονητές, που δεν έχουν ικανό χρόνο στη διάθεσή τους ώστε να ετοιμάσουν κατάλληλα τις ομάδες τους, αλλά και στους παίκτες που δεν προλαβαίνουν να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους.

Ένα τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος στο παιχνίδι της Ρόμα κόντρα στη Σαμπντόρια, είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του. Ο Φραντσέσκο Τότι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και επανέρχεται στη βασική ενδεκάδα, δεν ισχύει ωστόσο το ίδιο για τον Οσβάλντο, που θα απουσιάσει σίγουρα.

Ο διεθνής επιθετικός πριν μερικές μέρες υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλό του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο Ζέμαν προτιμά να περιμένει την πλήρη αποθεραπεία του παίκτη του και προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι, τους νεαρούς Λαμέλα και Ντέστρο στην επιθετική γραμμή της Ρόμα.

Ο Οσβάλντο αναμένεται να επανέλθει στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, ένα ματς που για πολλούς λόγους περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Ζντένεκ Ζέμαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: