Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Παρουσιάστηκαν οι Ισπανοί του Ηρακλή!!

Και επίσημα παίκτες του Ηρακλή είναι από σήμερα οι τρεις Ισπανοί Ισαάκ Τζοβέ Ρουμπί, Ντάνι Λόπεθ και Ζουλιέν Φερνάντες, που παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι τρεις παίκτες μίλησαν για τη νέα τους ομάδα, για τους στόχους τους ενώ δεν παρέλειψαν να δώσουν και το σύνθημα επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θεωρώ τον Ηρακλή ιδανική ευκαιρία για να αποδείξω τι αξίζω και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ», ανέφερε ο Ισαάκ, ενώ ο
Ζουλιέν Φερνάντεζ τόνισε: «Πέρυσι είχα μια δύσκολη χρονιά και ανυπομονώ να δουλέψω και να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου τον Ηρακλή. Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ο Χοσέμι με παρακίνησε να έρθω στην Ελλάδα», είπε, ενώ τέλος ο Ντάνι Λόπεθ συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στον Ηρακλή. Στόχος μου είναι οδηγήσω την ομάδα εκεί που αξίζει και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ήρθαμε να δουλέψουμε σκληρά και είναι θετικό το γεγονός ότι βρήκαμε μια ωραία ατμόσφαιρα, μια οικογένεια στον Ηρακλή».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: