Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτή την ομάδα...!!

Θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτή την ομάδα...
Αν και αγωνίζονται στην πέμπτη κατηγορία της Κροατίας, οι παίκτες της άσημης ΝΚ Βικτόρια Βογιάκοβατς πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί. Ο λόγος είναι πως από το περασμένο Σαββατοκύριακο θα τους προπονεί μια γυναίκα 24 ετών, η οποία το 2008 είχε ανακηρυχτεί «μις σπορ» στην Κροατία, η Τιχάνα Νέμτσιτς.

Μετά τη συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις που άλλοτε θεωρούνταν αποκλειστικά αντρικές, άλλο ένα «κάστρο» των αντρών μοιάζει να απειλείται. Η θέση του προπονητή, που μέχρι πριν λίγες μέρες θεωρούταν αποκλειστικότητα του «ισχυρού» φύλου, αρχίζει να περνάει στα χέρια του «ωραίου». Και μάλιστα του… πολύ ωραίου.

Ο πρόεδρος της άσημης Κροατικής ΝΚ Βικτόρια Βογιάκοβατς, αποφάσισε να κάνει την δική του «επανάσταση» και να εμπιστευθεί στα χέρια - και όχι μόνο - της Τιχάνα Νέμτσιτς τις τύχες της ομάδας του, που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία της Κροατίας.

Η Νέμτσιτς δεν είναι τυχαία επιλογή, αφού έχει αγωνιστεί στην εθνική γυναικών της Κροατίας και είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής. Η μέχρι τώρα εμπειρία της, ωστόσο, έχει να κάνει με ομάδες κάτω των 17 ετών και πάντα γυναικών.

Στα… θετικά για τους παίκτες της ΝΚ Βικτόρια, το γεγονός πως η Νέμτσιτς είναι μόλις 24 ετών και έχει κερδίσει τον τίτλο της «μις σπορ Κροατίας» το 2008.

Η ίδια εμφανίζεται σίγουρη για τον εαυτό της και ιδιαίτερα φιλόδοξη. «Κάνω τη δουλειά μου όπως όλοι οι άντρες, δεν βλέπω διαφορές. Οι παίκτες μου θα πρέπει να υπακούουν στις εντολές μου και να δουλεύουν σωστά. Μέχρι τώρα δείχνουν πρόθυμοι να μάθουν πράγματα», δήλωσε στο κροατικό σάιτ «24Sara.hr» η Νέμτσιτς.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα πρώτα αποτελέσματα της ΝΚ, της οποίας ένθερμοι οπαδοί, εδώ και χρόνια, είμαστε και εμείς…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: