Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Πλέον η Βραζιλία δεν έχει αστέρες»

«Πλέον η Βραζιλία δεν έχει αστέρες»
Μία ζωή χωρίς ποδοσφαιριστές όπως ο Ρονάλντο και ο Ριβάλντο πρέπει να συνεχίσουν στην εθνική Βραζιλίας, όπως δήλωσε ο Λούκας Μόουρα στην ιστοσελίδα «goal.com». Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Σάο Πάουλο τόνισε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Μάνο Μενέσες, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, όμως στην πατρίδα τους πρέπει να καταλάβουν την αλλαγή στη δυναμική της ομάδας.

«Ο κόσμος είναι λίγο ανυπόμονος υποθέτω, αν και πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις και δημιουργήσαμε προβλήματα σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή. Αμύνθηκαν πολύ καλά και περίμεναν εμάς να επιτεθούμε. Ωστόσο, δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε κενούς χώρους και αναμειχθήκαμε με το πέναλτι που ευστόχησε ο Νείμάρ», ανέφερε αρχικά ο 20χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω ότι η εθνική Βραζιλίας δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά ο Μάνο Μενέσες ψάχνει τον τρόπο να λειτουργήσει η ομάδα. Πάντα λέει ότι πριν από εσάς υπήρχαν παίκτες, όπως ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ρονάλντο, ο Ριβάλντο και ο Καφού, οι οποίοι ήταν το “πρόσωπο” της εθνικής. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πια και θα πρέπει να πάρουμε κάτι παρόμοιο από την νέα γενιά. Δεν είναι απλό έργο να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, αλλά θα παίξουμε μεγάλο ρόλο στην εκστρατεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: