Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στράντζαλης: «Χρειαζόταν ενίσχυση»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, έδωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης, κατά την οποία μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, αλλά και για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

«Καταρχάς, εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο και μόνο σ? αυτό. Η δική μας η προσπάθεια πλέον μετά την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί, είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι σ? αυτό το νέο πρωτάθλημα που περιλαμβάνει πάρα πολλά παιχνίδια. Πλέον βλέπουμε μόνο την αναμέτρηση με τον Γάζωρο και αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Δεν θέλω να μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε ακόμη τον επόμενο και τον μεθεπόμενο αντίπαλο, καθώς είναι νωρίς και εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην διάθεσή μας και ελπίζουμε για το καλύτερο» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Ηρακλή.

Για το μεταγραφικό ντεμαράζ των «κυανόλευκων» είπε: «Χρειαζόταν η ενίσχυση, προκειμένου να αλλάξουμε και την ποιότητα της ομάδας. Αυτή η ποιότητα που έχουν οι Ισπανοί, ο Κριβόκαπιτς και οι άλλοι παίκτες που ήρθαν και θα έρθουν, περιμένουμε να δώσουν μια δυναμική στον Ηρακλή που θα μας γεμίζει όλους. Και μέσα στην προπόνηση η αξία τους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί θα ανεβάσουν το επίπεδο τους. Βεβαίως εμείς πάντα κοιτάμε την ομάδα συνολικά και όχι τα πρόσωπα, αλλά η ενίσχυση ήταν σημαντική».

Σ? ότι αφορά την ετοιμότητα των νέων παικτών τόνισε: «Όχι, δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Κάναμε και μια συζήτηση το πρωί με τα παιδιά που ήρθαν, κάναμε και εργομετρικά, θα χρειαστούν λίγες μέρες ακόμη, προκειμένου να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Κριβόκαπιτς ωστόσο, θα είναι σίγουρα μαζί μας στην αποστολή».
Για το αν είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Γάζωρος ήταν η τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε ο Ηρακλής στο περσινό πρωτάθλημα και η πρώτη που θα αντιμετωπίσει στο φετινό επεσήμανε: «Μαζεύουμε συνεχώς στοιχεία. Υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία του αντιπάλου, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τον δικό μας ρυθμό. Είναι σημαντικό ότι αυτή η ομάδα πέρσι έκανε πρωταθλητισμό, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι αγώνας αυτός είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να τον κερδίσουμε».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: