Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Καρακάσης: «Ο Σούπιτς είναι ο προτελευταίος»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής, Σίμος Καρακάσης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αποκάλυψε ότι ο Ζόραν Σούπιτς δεν θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στην αρχή είπε: «Κάνουμε τα πλάνα για να υπάρχει κινητικότητα στην ομάδα», ενώ σε ερώτηση για το αν ο Σούπιτς είναι το τελευταίο απόκτημα της ομάδας απάντησε: «Δεν είναι ο τελευταίος, είναι ο προτελευταίος που θα ανακοινώσουμε. Ο τελευταίος παίκτης θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα. Μιλάμε για ξένο παίκτη. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για τον Σούπιτς και την παρουσίαση των υπόλοιπων παικτών σήμερα στις 14:00: «Είναι σέντερ μπακ. Είναι Σέρβος και έχει παίξει στην Παζάρ και στην Μπόρτσα πρόσφατα. Κάνουμε ότι μπορούμε να ενισχυθούμε σε όλες τις θέσεις. Σήμερα θα παρουσιάσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες που αποκτήσαμε. Εκτός των άλλων θα μιλήσει και ο Γιώργος Στράντζαλης για την κλήρωση του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο του Ηρακλή είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την αγορά των διαρκείας. Ο κόσμος συνεχίζει και μας δίνει ώθηση για τον αγώνα που κάνουμε, ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα στη Superleague».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: