Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Θα το παλέψουν με την Ίντερ!!

Θα το παλέψουν με την Ίντερ
Την άποψη πως μόνο με μεγάλη προσπάθεια και καθαρό μυαλό μπορούν να νικήσουν την Ίντερ, εξέφρασε ο Στέφανο Σορεντίνο, μιλώντας σε δημοσιογράφους της Ιταλίας. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναγνώρισε πως η Κιέβο δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και θεωρεί πως το πρόγραμμα ευθύνεται για τις τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει υποστεί η ομάδα της Βερόνα.

Οι πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για την Κιέβο, αφού αναγκάστηκε να υποστεί τρεις ήττες, παίζοντας ωστόσο με ομάδες όπως η Λάτσιο και η Γιουβέντους, που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος της ομάδας της Βερόνα, εξάλλου, είναι η παραμονή στη Serie A και τα παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες αυτής της δυναμικότητας δεν προσφέρονται για συγκομιδή βαθμών.

Ο Στέφανο Σορεντίνο, πάντως, διαφωνεί πως η ομάδα του δεν μπορεί να ελπίζει από αυτά τα παιχνίδια. «Κάθε ματς έχει τις δυσκολίες του. Ο επόμενος αγώνας με την Ίντερ θα είναι ακόμα πιο σκληρός, αφού οι αντίπαλοί μας προέρχονται από μια απρόσμενη ήττα και θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η Ίντερ παραμένει μια σπουδαία ομάδα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Για να γίνει αυτό πρέπει να καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια και να έχουμε καθαρό μυαλό ώστε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί. Διαφωνώ, πάντως, πως το ματς είναι χαμένο από χέρι», τονίζει ο Σορεντίνο.

Η Κιέβο έχει χάσει τα τρία τελευταία ματς. Θα επηρεάσει αυτό; «Νιώθουμε λίγο εύθραυστοι μετά από τρεις ήττες στη σειρά. Πιστεύω πως μεγάλη ευθύνη είχε το πρόγραμμα για τις ήττες αυτές, αφού αντιμετωπίσαμε δυνατές ομάδες. Αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά που έχουν γίνει, μόνο το παιχνίδι πρέπει να είναι στο μυαλό μας. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και αν ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, όλα είναι πιθανά. Μπορούμε να σπάσουμε το αρνητικό σερί», πιστεύει ο Σορεντίνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: