Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αντσελότι: «Δεν περίμενα τέτοιο ξεκίνημα από τη Μίλαν»

Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν και νυν της Παρί, Κάρλο Αντσελότι, εξέφρασε την απογοήτευση του για τα αρνητικά αποτελέσματα των «ροσονέρι» στις πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η Μίλαν πρέπει να εμπιστευτεί τον Πάτο, αφού αυτός μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φανταζόμουν ότι η Μίλαν θα είχε δύσκολο έργο, ωστόσο δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα. Δεν περίμενα τέτοιο ξεκίνημα , παρά το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Ζλάταν και τον Τιάγκο. Ο Ιντζάγκι έφυγε, όπως και οι Νέστα, Γκατούζο και Ζέεντορφ. Ωστόσο, θα πρέπει να αφήσουν αυτή τη δικαιολογία, αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κίνητρο. Οι παίκτες δεν πρέπει να ξεχνούν τι σημαίνει η φανέλα που φοράνε. Σε αυτές τις δύσκολες περιόδους το πιο σημαντικό είναι η δύναμη και η πίστη».

«Μπορεί οι παίκτες που είναι στην ομάδα να μην βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που έφυγαν, όμως πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ελπίζω ο Πάτο να επιστρέψει γρήγορα, θα μπορούσε να βοηθήσει τη Μίλαν, είναι ταλαντούχος. Δυστυχώς ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, όμως όλοι πιστεύουν πως μπορεί να επιστρέψει. Μπορεί να βοηθήσει την Μίλαν μαζί με τον Μοντολίβο, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος μέσος».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: