Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Ιδανικός ο Πίπο για τη Μίλαν»

«Ιδανικός ο Πίπο για τη Μίλαν»
Τον Φιλίπο Ιντζάγκι έχρισε ως διάδοχό του στη Μίλαν ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στο περιοδικό « Chi» και, αν και δικαιολόγησε εν μέρει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τα ατυχή αποτελέσματα, τόνισε πως ο «Σούπερ Πίπο» είναι η ιδανική λύση, εφόσον η διοίκηση της Μίλαν απολύσει τον προπονητή.

Τα σενάρια που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποτελεί παρελθόν από τη Μίλαν ολοένα και φουντώνουν. Τα αποτελέσματα των «ροσονέρι» δεν είναι καλά, οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη και όλοι βλέπουν ως πιθανό αντικαταστάτη του Αλέγκρι είτε τον Μάουρο Τασότι, είτε τον Πίπο Ιντζάγκι.

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Chi» πήρε σαφή θέση υπέρ του «Σούπερ Πίπο». «Ο ιδανικός διάδοχός μου είναι ο Ιντζάγκι. Μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο και τον βλέπω πολύ «ζεστό» στο να αναλάβει τις ευθύνες του. Θεωρώ πως είναι αυτός που μπορεί να δώσει την ενέργεια που λείπει από την ομάδα. Ακούω για τον Τασότι, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλά και για τον Σπαλέτι, που τώρα τελευταία φέρεται ως πιθανός να πάρει τη θέση του Αλέγκρι. Αν ο Μασιμιλιάνο φύγει από τη Μίλαν, ο Ιντζάγκι πρέπει να πάρει τη θέση του», τονίζει ο Αντσελότι.

Ο Ιντζάγκι, όμως, δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία. «Διαφωνώ. Μπορεί να είναι νέος ως προπονητής, ωστόσο έχει πολλές παραστάσεις ως παίκτης και μπορεί να περάσει τις ιδέες του στους ποδοσφαιριστές. Την εμπειρία που έχει ο Πίπο την έχουν ελάχιστοι προπονητές», σημειώνει ο προπονητής της Παρί.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Αντσελότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Αλέγκρι για τα ατυχή αποτελέσματα. «Θεωρώ πως ο Αλέγκρι πρέπει να μείνει στη θέση του. Το καλοκαίρι η Μίλαν έχασε πολλούς παίκτες, τόσο τους έμπειρους «γερουσιαστές», όσο και τα αστέρια της. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο Μασιμιλιάνο. Κανείς δεν θα μπορούσε», τονίζει ο Αντσελότι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: