Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Βέλιτς: «Έχουν πέσει οι απαιτήσεις»

Βέλιτς: «Έχουν πέσει οι απαιτήσεις»
«Έχει κατέβει ο πήχης των απαιτήσεων. Και δεν πρέπει να γίνεται σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός», υποστήριξε ο Γιάσμινκο Βέλιτς μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στους πράσινους. Ο παλιός τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού υποστήριξε ότι τα λάθη που γίνονται στην ομάδα είναι συνήθως περισσότερα από τα θετικά… Ένα από αυτό είναι και η απαξίωση του ρόστερ που αυτή την στιγμή συμβαίνει…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιάσμινκο Βέλιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο

-Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Ο Παναθηναϊκός κινείται στο μοτίβο το περσινό. Στο πρώτο ημίχρονο είναι λίγο καλύτερος και στη συνέχεια –στο δεύτερο ημίχρονο- πέφτει. Εκεί φάνηκε να έχει υπάρχει μεγάλο άγχος και πίεση. Από την στιγμή που ο Ατρόμητος αποφάσισε να αναζητήσει την ισοφάριση, τότε, εύκολα το κατάφερε».

-Για την κατάσταση στην ομάδα:
«Δεν πρέπει και δεν μπορεί να κατεβαίνει ο πήχης. Σήμερα φαίνεται από τα αποτελέσματα και κυρίως από την εικόνα ότι έχει κατέβει ο πήχης των απαιτήσεων.
Το λογικό είναι να είχε εξελιχθεί σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός. Όμως διαχρονικά στον Παναθηναϊκό γίνονται λάθη, πολλά λάθη. Και η σούμα μεταξύ λαθών και σωστών αποφάσεων είναι αρνητική».

-Για το ρόστερ:
«Το ρόστερ δεν πρέπει να απαξιώνεται. Δεν μπορεί να αλλάξει και πρέπει να το υποστηρίξεις όποιο και να είναι αυτό. Οι απαιτήσεις πρέπει να είναι μεγαλύτερες όμως από την ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: