Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Μέτρια τα πήγαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε καθώς την Παρασκευή είχαμε 4/5 επιλογές, το Σάββατο 3/6 και την Κυριακή 3/6 χωρίς όμως να περάσει κάποια τριάδα. Στο σημερινό κουπόνι έχουμε τα play-off του Champions League καθώς και έναν αγώνα  για τα play-off του Europa League.
Ξεκινώντας από το Europa League έχουμε το ματς Ντιναμό Μόσχας-Στουτγάρδη (0-2 ο 1ος αγώνας υπέρ των Γερμανών), προχθές οι Ρώσοι έκαναν την 1η νίκη τους μετά από 5 ήττες απέναντι στην Λοκομοτίβ μέσα στην έδρα της με 2-3, πήραν ψυχολογία και επομένως θα κυνηγήσουν την ανατροπή παίζοντας επιθετικά από την αρχή, ενώ και οι Γερμανοί θα βρουν ανοιχτούς χώρους οπότε λογικά το ματς θα έχει γκολ και το over θα είναι η επιλογή μου.
Στο Champions League, ξεκινώντας από το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, οι πράσινοι θα κυνηγήσουν το θαύμα οπότε λογικά θα σκοράρουν (στο 1ο ματς δεν σκόραρε από καθαρή τύχη) όμως θεωρώ δύσκολο να κρατήσουν πίσω το 0 μιας και οι Ισπανοί θα κυνηγήσουν το γκολ για να είναι σίγουροι οπότε θα επιλέξω το αμφίσκορο! Σε άλλο ματς Ουντινέζε-Μπράγκα (1-1), μαγική εικόνα μιας και οι Ιταλοί σκοράραν από στημένη φάση, οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι, καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, αν ήταν πιο προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια θα έπαιρναν την νίκη, θεωρώ ότι δεν θα χάσουν σήμερα από μια Ουντινέζε που και στη Serie A δεν έδειξε κάτι σπουδαίο! Τέλος σε άλλον αγώνα η Χάποελ Κιριάτ Σμόνα αντιμετωπίζει την Μπάτε Μπορίσοφ (0-2 το 1ο ματς υπερ των Λευκορώσων), το μόνο που φοβίζει τους Λευκορώσους είναι η ζέστη (34o C την ώρα του αγώνα), πιστεύω ότι οι Ισραηλινοί θα μπουν δυνατά από την  αρχή για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, οι Λευκορώσοι θα  βρουν ανοιχτούς χώρους και επομένως θα πάω στο καλοπληρωμένο over που κινείται σε τιμες outsider!!

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ  OVER(2.5) (1.85)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΛΑΓΑ  G/G(1,83)
ΧΑΠΟΕΛ ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ   OVER(2,5) (2,35)
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ   X2 (1,63)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Leola Bell)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: