Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πίστη Σταφυλίδη για πρόκριση!!

Ο Κώστας Σταφυλίδης έχει εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ και πιστεύει πως αν ο Δικέφαλος είναι αυτός που πρέπει, τότε θα έρθει η πρόκριση κόντρα στη Ραπίντ.
Πίστη Σταφυλίδη για πρόκριση

Aναλυτικά τα όσα είπε ο άσος του ΠΑΟΚ στα «Σπορ του Βορρά»...

-Ο Πανθρακικός σας δυσκόλεψε περισσότερο από ό,τι περιμένατε; Μήπως ήταν το μυαλό σας και στο παιχνίδι με τη Ραπίντ;


“Κάθε ξεκίνημα έχει και τις δικές του δυσκολίες. Εμείς είχαμε ένα παιχνίδι στην Ευρώπη πριν από λίγες μέρες, υπήρχε κούραση σε κάποιους παίκτες που έπαιξαν περισσότερο την περασμένη Πέμπτη με τη Ραπίντ, ύστερα υπήρχε η ζέστη και η υγρασία, αλλά και ο Πανθρακικός έδειξε ότι είναι μία σκληρή ομάδα.

Τελικά πήραμε τη νίκη και αυτό που μετράει στο τέλος είναι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε όμως ότι πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στη συνέχεια και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα…”

-Ο πρώτος στόχος της σεζόν για τον ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη είναι η ρεβάνς με τη Ραπίντ στη Βιέννη. Τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος για να προκριθεί;

“Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις δυνατότητες που έχουμε.

Νομίζω ότι και στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα δείξαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και παρότι η Ραπίντ ήταν τυχερή και προηγήθηκε με 0-1, εμείς τελικά γυρίσαμε το ματς και κερδίσαμε με 2-1 ακόμη και όταν μείναμε με 10 παίκτες.

Ξέρουμε ότι η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, διότι η Ραπίντ είναι καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ προσπαθεί πάντα να κερδίζει, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας.

Εφόσον είμαστε αυτοί που πρέπει στη ρεβάνς της Βιέννης, πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε και θα προκριθούμε”.

-Ξεκίνησες πιο αργά την προετοιμασία λόγω εθνικής νέων και μετά είχες και έναν τραυματισμό. Πότε θα είσαι 100% έτοιμος;

“Προσπαθώ σκληρά καθημερινά για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω κι εγώ και ο προπονητής.

Σίγουρα έμεινα πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα λόγω της Εθνικής νέων, αλλά ήταν σπουδαία στιγμή η συμμετοχή μας στον τελικό με την Ισπανία κι ας χάσαμε…

Για μένα ήταν μεγάλη τιμή και η μεταγραφή μου στη Λεβερκούζεν, καθώς η προοπτική να παίξω πριν από τα 20 μου στη Μπουντεσλίγκα μοιάζει με όνειρο…

Φέτος όμως θέλω να πετύχω κάτι καλό με τον ΠΑΟΚ πριν φύγω για τη Γερμανία και είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν που ξεκίνησε.

Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια…»

-Τι εννοείς όταν λες αισιόδοξος;  

“Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε και το ποδόσφαιρο που προσπαθούμε να παίξουμε με τον κ. Δώνη.

Σε όλους αρέσει η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κ. Δώνης σε νεαρά παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ και εμείς που μεγαλώσαμε στις Ακαδημίες της ομάδας ξέρουμε καλύτερα τι βάρος έχει η φανέλα μας και σε πόσο μεγάλη ομάδα παίζουμε.

Υπάρχει ο νεανικός ενθουσιασμός αλλά και η εμπειρία κάποιων παικτών για να μας καθοδηγήσουν.

Το αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερο στη συνέχεια και θα συνεχίσουμε με πολλές νίκες όπως ξεκινήσαμε τη σεζόν…

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά και ξέρουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: