Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σνάουτσνερ: «Δεν άρεσαν στον Κοντρέρας τα όσα είπε ο Μούσλι»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για τη νέα του ομάδα, τη Βέροια, τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος μετακόμισε στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το πώς βλέπει το μέλλον της Βέροιας και για την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Όλα καλά είναι εδώ. Είμαστε καινούρια ομάδα με έναν καινούριο προπονητή. Χάσαμε 2-1 από τον Ολυμπιακό αλλά δεν παίξαμε άσχημα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό όλα θα πάνε καλά».

Για το ακυρωθέν τέρμα του Ιωάννου στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους: « Βάλαμε το πρώτο γκολ για το 1-0 και ο βοηθός σήκωσε τη σημαία. Όλοι το ξέραμε πως δεν ήταν. Τι να κάνουμε; Αν πετυχαίναμε πρώτοι γκολ το παιχνίδι θα είχε διαφορά. Εντάξει λάθη κάνουμε και εμείς οι παίκτες, αλλά και ο διαιτητής».

Γiα το αν η διαιτησία ευνοεί γενικότερα τον Ολυμπιακό: «Πολλές φορές γίνεται έτσι. Δεν ξέρω αν ο διαιτητής βοηθάει λίγο τον Ολυμπιακό, αλλά κάτι γίνεται. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα λίγη βοήθεια από τον διαιτητή. Πολλές φορές παίξαμε αντίπαλοι όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ και υπήρχε κάποια βοήθεια από τους διαιτητές χάνοντας κάποια σημαντικά παιχνίδια. Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για τον Κοντρέρας και τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό: «Είναι φίλος μου. Πήγε στον Ολυμπιακό που είναι μεγάλη ομάδα. Είναι αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, αλλά εγώ δεν μπορώ να έχω πρόβλημα με τον Κοντρέρας. Μετά το παιχνίδι μου είπε ότι είναι ευχαριστημένος που θα παίξει στο Champions League και σε μια οργανωμένη ομάδα. Είναι ευχαριστημένη και η οικογένειά του».

Για τα όσα είπε ο Μουσλίμοβιτς για τον κοντρέρας: «Εγώ είπα ότι ο Μούσλι είναι λίγο τρελός. Έπαιξαν μαζί 2,5 χρόνια. Ο Πάμπλο είπε ότι δεν ήταν σωστό αυτό που είπε ο Ζλάταν. Και για εμένα καλύτερα να μην έλεγε τίποτα. Ο Παμπλο Κοντρέρας δεν έχει κάποιο πρόβλημα με κάποιον από τους παίκτες. Έχει καλό χαρακτήρα, είναι καλό παιδί».

Για τον επαναληπτικό του ΠΑΟκ με τη Ραπίντ Βιέννης: «Ήμουνα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα περάσει. Η Ραπίντ έκανε μόλις μια ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ μπορεί σκοράρει παραπάνω γκολ στη Βιέννη. Ο ΠΑΟΚ αν παίξει έτσι και την Πέμπτη δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να προσέξει. Είναι δύσκολη έδρα εκεί, αλλά θα περάσει ο ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: