Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στο τραπέζι σύνδεσμοι, ΠΑΕ και "ΚΜΑ"

Θα συζητηθούν όλα τα θέματα της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς και θα παρθούν αποφάσεις...
Στο τραπέζι σύνδεσμοι, ΠΑΕ και "ΚΜΑ"
Oπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στην εκπομπή του "Super 3" που φιλοξενείται στο "Libero 107,4", εντός της εβδομάδας και πριν τη Πέμπτη, θα υπάρξει ευρεία συνάτηση όλων των συνδέσμων(Super 3, Ιερολοχίτες) με τις διοικήσεις της ΠΑΕ και της "ΚΜΑ". Η συνάντηση θα γίνει εν`όψει της νέας χρονιάς που ξεκίνησε και εκεί θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και το πως μπορούν όλες οι πλευρές μαζί να συμβάλλουν, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχει ο ΑΡΗΣ. Ταυτόχρονα θα συζητηθούν και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στα εντός έδρας παιχνίδια, προκειμένου να μην συμβεί κάτι το επιλήψιμο στο "Κλεάνθης Βικελλίδης", δεδομένου ότι η ομάδα έχει ανάγκη την βοήθεια και του κόσμου.
Γενικότερα υπάρχει ένα προβληματισμός και μία ανησυχία. Ετσι, για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση με στόχο να συνεργαστούν αρμονικά όλες οι πλευρές για να βοηθήσουν την ομάδα, ώστε να τα βγάλει πέρα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά.
Ακόμα, οι εκπρόσωποι των συνδέσμων έστειλαν μήνυμα στου παίκτες ότι απαιτούν "να παίζουν με πάθος και ψυχή σε όλα τα ματς". Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα και στον κόσμο για μαζική συμπαράσταση κυρίως στα εντός έδρας ματς, γεμίζοντας το "Κλεάνθης Βικελλίδης". Αρχής γενομένης στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: