Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο Παπαδόπουλος φέρνει χρήμα!!

Ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα εκατομμύριο ευρώ, αν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πωληθεί από την Σάλκε με 20 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Παπαδόπουλος φέρνει χρήμα
Σάλκε και Ζενίτ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και διαπραγματεύονται την μεταγραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη Ρωσική ομάδα. Οι Γερμανοί δείχνουν ότι δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον διεθνή Έλληνα άσο, καθώς εκτός από τα χρήματα σκέφτονται την αντικατάστασή του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε περίπτωση που τελικά η διοίκηση της Γερμανικής ομάδας υποκύψει στις πιέσεις, ένας από τους υποψηφίους είναι ο Γιαν Κίρχοφ της Μάιντς.
Η υπόθεση δείχνει να έχει πολύ δρόμο ακόμη και μάλλον θα απασχολήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ η Bild αναφέρει ότι μέχρι και ο εκτελεστικός διευθυντής της «Gazprom», χορηγού εταιρείας και των δύο ομάδων, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του γερμανικοπύ συλλόγου, Κλέμενς Τένις. Γεγονός που δείχνει το... σοβαρό της υπόθεσης.
«Η Ζενίτ είναι πολύ επίμονη, αλλά ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει», είναι η πιο πρόσφατη δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της Σάλκε, Χορστ Χελντ. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η πρόταση της Ζενίτ στη Σάλκε έχει φτάσει τα 20 εκ. ευρώ, ενώ στον ποδοσφαιριστή προσφέρουν 3 εκ. ευρώ το χρόνο «καθαρά». Τις τελευταίες ώρες μάλιστα φημολογείται ότι η Ρωσική ομάδα προσφέρει ακόμη περισσότερα στη Σάλκε!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά το deal κλείσει στα 20 εκ. ευρώ, τότε κερδισμένος θα βγει και ο Ολυμπιακός που έχει κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του 20χρονου αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν η Σάλκε είχε πουλήσει τον παίκτη τον πρώτο χρόνο ο Ολυμπιακός θα εισέπραττε το 10% της μεταγραφής. Τώρα, αν γίνει, θα εισπράξει το 5%. Δηλαδή, χωρίς να... ιδρώσει θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ 1 εκ. ευρώ!
Πηγή: Katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: