Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Και των γονέων…!!

Και των γονέων…
Όλοι σπεύσαμε να χαρούμε με τους 22 Έλληνες και τα πολλά πιτσιρίκια που ξεκίνησαν στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Άρη.

Μέχρι το 80’, που μια αψιμαχία έγινε αφορμή για να μετατραπεί το γήπεδο σε ρινγκ, να πέσουν αρκετές… ψιλές και να βγει μια δεύτερη κόκκινη κάρτα μετά από εκείνη του Καμπάνταη (επίσης για κλωτσιά).

Πριν από όλα αυτά είχε παιχθεί και ποδόσφαιρο, με τους «κυανέρυθρους» να σκοράρουν με τον Λαμπρόπουλο (14') το γκολ που τους έδωσε τελικά την πρώτη νίκη (1-0) στη Σούπερ Λίγκα.



Οι 2.500 φίλοι του Πανιώνιου που βρέθηκαν στο γήπεδο για να ενισχύουν τις προσπάθειες της ομάδας του, είχε αντίκρισμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, την ώρα που ο Άρης… έψαχνε τα πατήματά του. Η υπεροχή του «Ιστορικού» μετουσιώθηκε γρήγορα μάλιστα σε τέρμα. Στο 14’ ο Μενδρινός εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Βελλίδης δεν απέκρουσε καλά και στο… ριμπάουντ ο Λαμπρόπουλος έκανε το σουτ από κοντά, «γράφοντας» το 1-0 υπέρ του Πανιώνιου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καμπάνταης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς αυτή τη φορά ο γκολκίπερ του Άρη είπε «όχι» στην κεφαλιά του φορ των γηπεδούχων.

Σπυρόπουλος και Ντούνης από τα δεξιά συνεργάζονταν άψογα και ήταν η κύρια πηγή κινδύνου για την εστία του Άρη. Οι «κίτρινοι» ακόμα και μετά το γκολ συνέχισαν να είναι άνευροι, με τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πρώτη σημαντική ευκαιρία και μοναδική για τους «κίτρινους» έγινε από μια στημένη φάση στο 41’, όταν ο Γιαννίτσης έπιασε εν κινήσει τη σέντρα-σουτ, όμως κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης φαινόταν να έχει… συνέλθει από το άσχημο πρόσωπο που παρουσίασε στα πρώτα 45’. Προσπάθησε μέχρι το 55’ να απειλήσει με δύο σουτ, χωρίς ευτυχή κατάληξη για τους «κίτρινους», ωστόσο έδειχναν σημάδια ανάκαμψης, έχοντας κατοχή μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν εντελώς ακίνδυνος και μάλιστα δεν έλειπε αυτό, αλλά ο Καμπάνταης άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του. Στο 63’ κλώτσησε τον Παντίδο σε μια μονομαχία των δύο και ο Σπάθας τον έστειλε στα αποδυτήρια, με τον Ελευθερόπουλο να γυρνάει σε πιο αμυντικό πλάνο την ομάδα του. Και ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, ο Άρης δεν το επωφελούταν καθόλου, καθώς φαίνεται ότι… κοιμήθηκε μετά το πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου.

Στο 80’ λίγο έλειψε να χαλάσει εντελώς το παιχνίδι. Ο σκόρερ του Πανιωνίου, Λαμπρόπουλος πήγε να ζητήσει τα… ρέστα από τον Γιαννιώτα, καθώς ο συμπαίκτης του, Σπυρόπουλος ήταν πεσμένος κάτω με τον μεσοεπιθετικό του Άρη να μην τηρεί το fair play. Δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, πέσανε μερικές…ψιλές, ωστόσο με τους ψυχραιμότερους, τα… πνεύματα ηρέμησαν. Μάλιστα, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης «έφαγε» κόκκινη κάρτα για την ενέργεια του, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει για τα τελευταία λεπτά με 9 παίκτες!

Στο τέλος, ο Άρης προσπάθησε να πιέσει, έχοντας δύο παίκτες παραπάνω στο γήπεδο, όμως τίποτα δεν άλλαξε και ο Λαμπρόπουλος, μπορεί να αποβλήθηκε, αλλά τελικά «χάρισε» το πρώτο τρίποντο στον Πανιώνιο, με τον «Ελέ» να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στην προπονητική του καριέρα. Απογοητευτικός ο Άρης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.







Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (67' Ανδράλας), Ντούνης (61' Οκόγιε), Αραβίδης, Καμπάνταης

Στον πάγκο του Πανιώνιου: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Σάμαρης, Κολοβός

Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Γιαννίτσης (63' Τσουκάνης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς (74' Οικονομόπουλος), Ασλανίδης (37' Νταμαρλής)

Στον πάγκο του Άρη: Διούδης, Πουλίδο, Κανούλας, Καραγιάννης,

Διαιτητής: Σπάθας
Βοηθοί: Αλεξέας, Σταθόπουλος
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: