Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πλαστό προφίλ, ψεύτικη ανάρτηση!!

Πλαστό προφίλ, ψεύτικη ανάρτηση
Σε επίσημη ανακοίνωση αναγκάστηκε να προχωρήσει η Φιορεντίνα, με την οποία διαψεύδει πως ο Στέβαν Γιόβετιτς έχει λογαριασμό στο Twitter ή το Facebook. Αιτία στάθηκε η φήμη που κυκλοφόρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας και ήθελε τον Μαυροβούνιο επιθετικό να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια σημαντική αποκάλυψη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Στέβαν Γιόβετιτς φαίνεται πως ακόμα δεν έχει τελειώσει. Αν και η διοίκηση της Φιορεντίνα έχει δηλώσει σε κάθε τόνο πως ο παίκτης δεν παραχωρείται, οι φήμες που θέλουν τον Μαυροβούνιο άσο να αποχωρεί από τη Φλωρεντία εξακολουθούν να κυκλοφορούν.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα άλλο περιστατικό ήρθε να τροφοδοτήσει τις φήμες για την επικείμενη μεταγραφή του Γιόβετιτς. Στον υποτιθέμενο λογαριασμό του παίκτη αναρτήθηκε μια φράση που άφηνε να εννοηθεί πως η αποχώρησή του από τη Φλωρεντία ήταν θέμα χρόνου. «Τη Δευτέρα θα προβώ σε μια σημαντική ανακοίνωση, που όμως πολλοί περιμένουν και δεν θα εκπλαγούν», γράφει, δήθεν, ο Γιόβετιτς.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε από αυτή την ανάρτηση ανάγκασε τη διοίκηση της Φιορεντίνα να προχωρήσει σε έρευνα για να εξακριβώσει τη γνησιότητα του λογαριασμού αυτού. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο λογαριασμός αυτός ήταν πλαστός.
Για να καθησυχάσει τους οπαδούς της, η Φιορεντίνα προέβη και σε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως «ο Γιόβετιτς δεν έχει λογαριασμό στο Twitter ή το Facebook και η ανακοίνωση που εμφανίστηκε τη νύχτα της Κυριακής είναι ψεύτικη.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: