Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο Ολυμπιακός είπε ξανά ότι δεν είναι έτοιμος!!

Είναι μια χρόνια σχέση αλληλεπίδρασης.Οπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός μπήκε απροετοίμαστος στη Βέροια και έπαιξε με τη φωτιά απέναντι σε μια οργανωμένη, κανονική ομάδα... Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Ο Ολυμπιακός είπε ξανά ότι δεν είναι έτοιμος
Η οποία θα του είχε βάλει ακόμη πιο δύσκολα, αν ο βοηθός διαιτητή δεν παρέσυρε τον Βοσκάκη στην ακύρωση ενός καθαρού γκολ, με το οποίο οι γηπεδούχοι θα άνοιγαν το σκορ και θα έβαζαν τον εκνευρισμό στα πόδια των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός του Ζαρντίμ ήταν, στο πρώτο επίσημο ραντεβού, κάτι παρόμοιο με αυτό που είχαμε δει στα τελευταία φιλικά, δηλαδή μια διαφορετική ομάδα από την περσινή, η οποία προς το παρόν δεν δείχνει έτοιμη να βγάλει στο τερέν αυτό που σχεδιάζει ο προπονητής της. Μια ομάδα χωρίς πρέσινγκ ψηλά, που περιμένει τον αντίπαλο στο δικό της μισό, που δεν αμύνεται με όλους τους παίκτες, που δεν έχει ικανό κόφτη και αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Μια ομάδα που, εκτός των άλλων, έχει σε κακή κατάσταση τον τερματοφύλακά της, που, όπως με τη Νάπολι, αποτέλεσε πηγή κινδύνου και «χάρισε» ένα γκολ στη Βέροια.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής, κυρίως επειδή ο Δασκαλάκης ζήλεψε τον Κάρολ, σε έναν διαγωνισμό γκάφας των περσινών «αναπληρωματικών» του Μέγερι, αλλά και επειδή στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον τρόπο να διαχειριστούν το ματς απέναντι σε μια ομάδα που μεσοεπιθετικά έμεινε από δυνάμεις.

Προβληματικό ήταν και το χθεσινό δείγμα του ΠΑΟΚ, ο οποίος βγήκε νικητής από την πρεμιέρα, κυρίως επειδή αντιμετώπιζε έναν υποδεέστερο αντίπαλο σε ένα παιχνίδι του ενός γκολ. Το πέτυχε ο Κλάους, κι έτσι οι αρκετοί πιτσιρικάδες, που έριξε στο τερέν της μισοάδειας Τούμπας ο Δώνης, πήραν τον χρόνο τους για να ψηθούν, να βάλουν ακόμη μια παράσταση στα πόδια τους.
Η αγωνιστική έκλεισε δίχως «νικητή» ανάμεσα στους μεγάλους. Οι τρεις νίκησαν, αλλά δίχως να παίξουν καλά. Η τέταρτη, η ΑΕΚ, απέδωσε περισσότερα από τα αναμενόμενα, αλλά πλήρωσε ένα λάθος, πολλή απειρία και έλλειψη πρωταγωνιστών και βγήκε ηττημένη από το ΟΑΚΑ.
Η αγωνιστική δεν ήταν, στο Σαββατοκύριακο, χειρότερη από το αναμενόμενο. Την καλύτερη εντύπωση έκανε ο Ατρόμητος. Οχι επειδή σκότωσε κανένα θηρίο, αλλά επειδή συνεχίζει να στέλνει το μήνυμα ότι είναι ικανός να μείνει συνεπής σε όσα έδειξε στα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή να συνεχίσει να μεγαλώνει μέσα από την καθιέρωσή του στην ελίτ του πρωταθλήματος.
Πηγή: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: