Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Εξήγηση με ονοματεπώνυμο!!

Ο ξαφνικός έρωτας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έχει εξήγηση με ονοματεπώνυμο: Ντίτμαρ Μπάιερζντορφερ. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.
Εξήγηση με ονοματεπώνυμο
Ο 48χρονος Γερμανός διαχειρίζεται εδώ και μερικές μέρες το ρωσικό σύλλογο απ' το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Αποστολή του είναι να διαφοροποιήσει τη μεταγραφική πολιτική του, να αξιοποιήσει τις γνωριμίες και επαφές που έχει στην κεντρική Ευρώπη και να μετατρέψει την εργοδότριά του από σύλλογο που αγοράζει έτοιμους και ακριβούς ποδοσφαιριστές σε σύλλογο που θα έχει «μάτι». Που θα αγοράζει ποδοσφαιριστές εξελίξιμους τόσο ως προς τις ικανότητές τους όσο και προς την αύξηση της αξίας τους.
Του ζήτησαν να επιχειρήσει να αγοράσει απ' την Αρσεναλ τον Αντρέι Αρσάβιν και να φέρει και φρέσκο «αίμα» ως τις 6 Σεπτεμβρίου, οπότε τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία. Τον Κυριάκο Παπαδόπουλο τον γνωρίζει πολύ καλά και καταλαβαίνετε γιατί. Πρόσφερε δεκατρία εκατομμύρια ευρώ στη Σάλκε ώστε να τον αποκτήσει και, αν πιστέψουμε όσα μας μετέφεραν, στον συμπατριώτη μας θα έδινε κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως ώστε να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη.
Το ποσό φαντάζει μεγάλο, θα έκανε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο την ακριβότερη μετακίνηση Ελληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία, στη Σάλκε όμως θεωρούν πως μπορούν να κερδίσουν περισσότερα αν τον πουλήσουν το επόμενο καλοκαίρι. Ομως... Το περίφημο «όμως» που υπάρχει σε κάθε ιστορία. Ο κοινός παρονομαστής της Gazprom παίζει το ρόλο του. Η ρωσική εταιρεία, βασική χορηγός της Σάλκε, έχει τον τρόπο της ώστε να πιέσει, αν θέλει, τον μάνατζερ αυτής Χορστ Χελντ. Τόσο ώστε με εισροή χρήματος προς τη Σάλκε μέσω παράπλευρων οδών να προχωρήσει η υπόθεση. Εκεί θα πέσει στο τραπέζι και το τι θέλει ο ποδοσφαιριστής. Που για την ώρα θέλει κάτι άλλο, αν πιστέψουμε τους Γερμανούς. Και καλά κάνει.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: