Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ είσαι, βάλε μυαλό (επιτέλους)!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει στο blog του για την ποινή του ΠΑΟΚ από την UEFA και τον Ιβάν Σαββίδη που οφείλει να κόψει τον ομφάλιο λώρο που συνδέει την ομάδα του με τα καφρόνια.
ΠΑΟΚ είσαι, βάλε μυαλό (επιτέλους)
Tο μόνο που δεν θέλω να ακούσω, μετά την ποινή του ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ, είναι την κλασική ελληνική παπ...α του στυλ "μας σφάξανε οι Ευρωπαίοι". Μόνος του πήγε στο "σφαγείο" ο ΠΑΟΚ.
Ή, για να είμαι δίκαιος, τον πήγε κατευθείαν εκεί ένα κομμάτι του "υπέροχου λαού". Ναι, αυτό το κομμάτι που είναι πιο.. μάγκες από τους χιλιάδες άλλους ΠΑΟΚτσήδες οι οποίοι επέλεξαν να μην μπουκάρουν στο γήπεδο για να "τακτοποιήσουν" τα Αυστριακά καλόπαιδα στο ματς με τη Ραπίντ.
Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που αυτοί οι τύποι καταστρέφουν τον Δικέφαλο, ούτε είμαι σίγουρος πως θα είναι η τελευταία. Αν ο Σαββίδης καταφέρει να κόψει τον ομφάλιο λώρο που συνδέει την τύχη της ομάδας του με τα καφρόνια έχει καλώς. Διαφορετικά να ζήσει να θυμάται την επένδυσή του.
Το παραμύθι με την "κακή ΟΥΕΦΑ" του Πλατινί και του... Θεοδωρίδη δεν περνάει. Αλλωστε, αυτή η "κακή ΟΥΕΦΑ" έκανε πολλές φορές τα στραβά μάτια και έδωσε συγχωροχάρτια και δεύτερες ευκαιρίες όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά σε αρκετές ελληνικές ομάδες. Για επεισόδια, για χρέη, για, για... Και παρατάσεις πρόσφερε και χρόνο ώστε να τακτοποιήσουν προβλήματα και να μην χάσουν το τρένο της Ευρώπης.
Φαίνεται όμως ότι το παραμύθι έλαβεν τέλος και δυστυχώς πλέον υπάρχει μόνο ο "δράκος". Οτι προσπάθησε να χτίσει ο ΠΑΟΚ μέσα από το FFP με την "πολιτική μαζέματος" των διοικούντων του πάει να καταρρεύει μέσα σε λίγες μέρες. Οι Αυστριακοί, ναι, προκάλεσαν αλλά η καμπάνα ήρθε εξαιτίας της συμπεριφοράς των ΠΑΟΚτσήδων που μπούκαραν στο γήπεδο.
Η εισήγηση του εισαγγελέα ήταν ξεκάθαρη, όπως και το γεγονός ότι η Επιτροπή δεν επρόκειτο να δεχθεί και να ακούσει ανθρώπους του Δικεφάλου. Οι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ναρκοθετούν οικονομικά και αγωνιστικά την μεγάλη ευρωπαϊκή προσπάθεια του ΠΑΟΚ και βαράνε... νταούλια στο ταμείο του. Ταυτόχρονα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τον βάζει ξανά στο "σκαμνί" της ΟΥΕΦΑ με το άνοιγμα του φακέλου για το FFP αυτή την Παρασκευή.
Καιρός είναι να σταματήσει επιτέλους σε αυτή τη χώρα το χάϊδεμα των "υπέροχων λαών". Πρώτα από τις ΠΑΕ και στη συνέχεια από τον Τύπο. Κομμάτι των "υπέροχων" έστειλε τον Παναθηναϊκό στο -2 του φετινού πρωταθλήματος και τον είχε χρεώσει με διετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με αναστολή (αρχικά στο ματς με τη Βιγιαρεάλ και την επόμενη χρονιά με τη Σταντάρ Λιέγης). Κομμάτι των "υπέροχων" έστειλε τον ΠΑΟΚ στην σημερινή γκιλοτίνα. Κομμάτι των "υπέροχων" είχε στείλει παλαιότερα τον Ολυμπιακό (μετά από ματς με τη Ρόμα) σε καμπάνα αποκλεισμού με ένα χρόνο αναστολή...
Πολλά παραμύθια τελειώνουν σιγά σιγά στην Ελλάδα του 2012. Καιρός είναι να πάει στο χρονοντούλαπο κι αυτό με τους "υπέροχους" που καίνε, καταστρέφουν, διαλύουν...
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: