Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

«Καμία απόφαση για Κυριάκο»

«Καμία απόφαση για Κυριάκο»
Σκληρές διαπραγματεύσεις γίνονται ανάμεσα σε Σάλκε και Ζενίτ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με την Bild η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης προσφέρει 20 εκατ. ευρώ και στον παίκτη 3 εκατ. ευρώ «καθαρά» ετησίως. Μάλιστα είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον της, που ο εκτελεστικός διευθυντής της «Gazprom», χορηγού εταιρείας και των δύο ομάδων, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της γερμανικής ομάδας, Κλέμενς Τένις.

«Η Ζενίτ είναι πολύ επίμονη, αλλά ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει», δήλωσε στην Bild ο εκτελεστικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, που φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του 20χρονου αμυντικού για αγωνιστικούς λόγους, αλλά είναι πολύ πιθανό να υποκύψει στις επιθυμίες της διοίκησης που δύσκολα θα πει «όχι» σε μία τόσο μεγάλη πρόταση για αμυντικό.

Λέγεται πως η Σάλκε για να παραχωρήσει τον Παπαδόπουλο εκτός από χρήματα θέλει να εξασφαλίσει και την απόκτηση αντικαταστάτη. Ήδη στα υπόψη της υπάρχει ο Γιαν Κίρχοφ της Μάιντς. Η υπόθεση της μετακίνησης του Έλληνα διεθνούς στόπερ αναμένεται να κλείσει, θετικά ή αρνητικά, μέχρι και την Παρασκευή που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: