Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δημήτρης: «Μηδενική ανοχή στον επαναληπτικό»

Ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστρία, Θεμιστοκλής Δημήτρης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το κλίμα που υπάρχει στη Βιέννη για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ, αλλά και στα μέτρα που θα παρθούν στην αναμέτρηση του «Χάναπι».

Αναλυτικά:

Αρχικά για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ: «Στενοχωρήθηκα για τις ποινές. Είναι βαριές. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές ελληνικές ομάδες έχουν κάνει έκτροπα. Η UEFA κουράστηκε με όλο αυτό. Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, θα υπάρχει μηδενική ανοχή για να μην γίνουν έκτροπα. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα. Θα είμαι στο γήπεδο και εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω να δω πότε θα έρθει η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Βιέννη. Θα έρθω σε επικοινωνία με την ομάδα. Εκείνο που έχει σημασία είναι να μην υπάρξουν άλλα επεισόδια. Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να περάσει. Ας μην τις εξανεμίσουν οι οπαδοί».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια και παρενέβη η υπουργός εσωτερικών για αυτό που είπε ότι θα υπάρξει μηδενική ανοχή. Δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια έκτροπα εδώ. Οτιδήποτε εδώ κουνιέται, η αυστηρότητα είναι μεγάλη. Οι ποινές στην Ευρώπη είναι αυστηρές και φοβούνται να κάνουν επεισόδια. Αυτά που γράφονται εδώ είναι ότι η Ραπίντ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα», ενώ στο τέλος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μείνουν είτε σε προάστιο της Βιέννης, είτε στην Μπρατισλάβα και να μεταβούν στην αυστριακή πρωτεύουσα λίγο πριν τον αγώνα. «Αυτό δεν το ξέρω. Δεν το διάβασα πουθενά προσωπικά. Που θα πάνε σε άλλη χώρα;».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: