Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

«Έκλεισε» Λιαπάκη, ακολουθεί ο Βοσνιάδης!!

Παίκτες του Ηρακλή θα γίνουν Παναγιώτης Βοσνιάδης και Μανόλης Λιαπάκης. Οι "κυανόλευκοι" έπειτα από επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές και βρίσκονται μια... ανάσα από την οριστική και τυπική συμφωνία με αμφότερους, προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ημίθεο και να συμβάλλουν ο καθένας από την πλευρά του στην προσπάθεια της ανόδου.
Ο Ηρακλής προχωρά ολοταχώς στη μεταγραφική του ενίσχυση, δείχνοντας με σαφή τρόπο πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σ' όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί. Κινείται στη λογική της ανόδου, είτε διατηρηθούν τα τωρινά δεδομένα, είτε τελικά η ομάδα αγωνιστεί στη Football League. Κι αυτό δεν αποτελεί στα λόγια στόχο της ομάδας, αλλά βρίσκει εφαρμογή και στις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται, σ' αυτό τον "δεύτερο κύκλο" ενίσχυσης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

"Γεμίζει" το κέντρο

Ο Μανόλης Λιαπάκης έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το (όπως όλα δείχνουν) διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ημίθεο. Ο 28χρονος μέσος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην περσινή επιτυχημένη άνοδο του (πρωταθλητή) Πανθρακικού στη Super League, αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή με τη δύναμη και την εμπειρία που τον διακρίνει. Στους "κυανόλευκους" θα βρει έναν εκ των περσινών συμπαικτών του, τον Σταύρο Βαγγελόπουλο. Ο Λιαπάκης ξεκίνησε φέτος προετοιμασία με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά αποχώρησε από την ομάδα της Μαγνησίας και βρέθηκε πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη και τον Εργοτέλη. Προσωπικοί λόγοι ωστόσο τον οδήγησαν στην απόφαση να μη μετακομίσει στο Ηράκλειο και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, κάτι που θα επισημοποιηθεί πιθανότατα σήμερα. Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή και συνέχισε στο Αιγάλεω (τρεις σεζόν) αγωνιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία. Ακολούθησαν ΠΑΣ Γιάννινα, Θρασύβουλος (δύο σεζόν), ένα εξάμηνο (2009-10) στην Ξάνθη κι ένα στον Ολυμπιακό Βόλου. Το πρώτο μισό της σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Πανθρακικό.

"Κλείνει" την τριάδα

Φιρινίδης, Παπαδόπουλος και... Βοσνιάδης. Αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η τελική τριάδα τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν. Μετά την απόρριψη της περίπτωσης Κραβαρίτη οι "κυανόλευκοι" αναζήτησαν έναν ακόμη γκολκίπερ και τον βρίσκουν στο πρόσωπο του Παναγιώτη Βοσνιάδη. Ο 23χρονος "πορτιέρο" αποχώρησε από τη Λάρισα και προτάθηκε στον Ηρακλή και αναμένεται να τελειώσει οριστικά και θετικά η περίπτωση απόκτησής του. Θεωρείται από τους εξελίξιμους γκολκίπερ και πέρσι απέκτησε τις πρώτες του εμπειρίες στη Football League. Γιος του προπονητή (από φέτος του Απόλλωνα Σμύρνης), Αλέκου Βοσνιάδη, ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε αρχικά σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Καμπανιακό, Οδυσσέα Κορδελιού, Μακεδονικό και Πυρσό Γρεβενών ενώ πέρσι είχε ρόλο βασικού στο πρώτο εξάμηνο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και οι καλές εμφανίσεις του έδωσαν το "ερέθισμα" στη Λάρισα να τον αποκτήσει.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: