Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ναι υπό προϋποθέσεις στην αναδιάρθρωση από Super League!!

Την απόφαση να απορρίψει το αίτημα της Football League για άνοδο πέντε ομάδων και υποβιβασμού τριών στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να γίνουν 18 εκείνες της Super League στο επόμενο, πήρε η διοίκηση του συνεταιρισμού.
Αντίθετα, οι 16 ομάδες μέλη της Λίγκας δεν είναι αρνητικές στο να προβιβαστούν από τη Football League 4 ΠΑΕ και να υποβιβαστούν σε αυτή δύο από τη Super League, αρκεί, όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση να εκπληρωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζεται με αγωνιστικά, τηλεοπτικά, κανονιστικά και οικονομικά ζητήματα.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Superleague.
Το Δ.Σ. της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της αναδιάρθρωσης και αποφασίσττηκε ομόφωνα ότι η πρόταση της Football League περί ανόδου 5 ομάδων και υποβιβασμού 3 ομάδων δε μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, η Super League θα εξετάσει την περίπτωση προβιβασμού 4 ομάδων και υποβιβασμού 2 ομάδων, αν εκπληρωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζονται με θέματα αγωνιστικά, κανονιστικά, τηλεοπτικά και οικονομικά. Επιθυμία της Super League είναι να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών η σχετική συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς.
2/ Το ΔΣ της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψήφισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία επιφυλάχθηκε να εξετάσει το θέμα) να διευκρινίσει ότι αποκλειστικός δικαιούχος των τηλεοπτικών στιγμιοτύπων των αγώνων της Super League είναι ο όμιλος FORTHNET, ο οποίος μόνος δικαιούται να τα διαθέτει κατά παράγωγο τρόπο σε τρίτους σταθμούς.
3/ Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Super League αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει οικονομικά τις οικογένειες των Ζ. Λυκουρίνου και Γ. Αλεξίου, μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: