Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

«Τιμή μου να βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου»

«Τιμή μου να βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου»
Από τις πρώτες στιγμές ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε τις προθέσεις του με τη νέα του ομάδα…

«Ήρθα για να κερδίσω τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός αυτών θα παίζω για τον καλύτερο προπονητή του κόσμου και δίπλα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου», είπε ο Μόντριτς στην παρουσίασή του από την «βασίλισσα» η οποία έγινε σήμερα λίγες ώρες μετά τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.

«Πραγματικά περίμενα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τελικά έγινε αυτό που ήθελα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη μου τιμή, και είμαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Θέλω να αρχίσω προπονήσεις και τα παιχνίδια», τόνισε ο Μόντριτς απαντώντας σχετικά με το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Κροάτης άσος έκανε γνωστό ότι είναι καλή κατάσταση και κατά τη γνώμη του μπορεί να αγωνιστεί την Τετάρτη στον επαναληπτικό τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας και σχολιάζοντας για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται είπε:

«Μου αρέσει να παίζω εκεί που αγωνιζόμουν και στην προηγούμενη ομάδα μου. Ωστόσο, εδώ ο Μουρίνιο θα είναι αυτός που θα αποφασίσει που θα αγωνίζομαι. Θα αποφασίσει που νομίζει ότι μπορώ να μπορώ να προσφέρω περισσότερο και θα παίξω εκεί όπου θέλει με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε ο Μόντριτς ο οποίος όμως παραδέχθηκε ότι δεν έχει «καπαρωμένη» τη θέση στην αρχική 11άδα.

«Σκοπός μου είναι να κερδίσω μια θέση στην 11άδα. Για το πετύχω αυτό όμως πρέπει να δουλέψω σκληρά. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι προετοιμασμένος για αυτό. Ήρθα να παίξω, να γίνω καλύτερος και να αποκτήσω τίτλους», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: