Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Θετικός για Ηρακλή ο Χαραλάμπους!!


charalabous

Από την προηγούμενη εβδομάδα το «Μ» είχε αποκαλύψει ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κυανόλευκων» , είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους που είναι εκτός πλάνων από την ομάδα της Ομόνοιας. Ο κύπριος αμυντικός που είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αυτό το διάστημα προπονείται ατομικά μαζί με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου που και αυτός δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια της κυπριακής ομάδας. Μετά την βολιδοσκόπηση που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα , ο Ανδρέας Παντελής έκανε πλέον κρούση στον Χαραλάμπους προκειμένου να τον φέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την στιγμή που η ομάδα θα συνεχίσει την παρουσία της στην Σουπερλίγκα. Από την άλλη μεριά αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Χαραλάμπους δεν είναι αρνητικός να φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα. Θα πρέπει όμως να επέλθει και συμφωνία στο οικονομικό ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα δείχνει να εξελίσσεται θετικά για τον Ηρακλή και είναι πιθανό ακόμα και μέσα στο επόμενο 48ωρο να βρεθεί η λύση και να έρθει ο παίκτης στην Θεσσαλονίκη.
Πέρα από την περίπτωση του Χαραλάμπους υπάρχει και η προοπτική με τον Νίκο Κατσαβάκη να έρθει και αυτός στον Ηρακλή. Είναι ελεύθερος καθώς δεν συνέχισε το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ίσως να προχωρήσει και αυτή η περίπτωση για την ομάδα του Ηρακλή.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: