Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Τελευταίο τεστ με Κάλιαρι (21:30)


panigiriko aris

Το τελευταίο του φιλικό τεστ στο εξωτερικό και το δεύτερο επί ιταλικού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Άρης, που θα ταξιδέψει στην Ολμπία της Σαρδηνίας, για να αντιμετωπίσει την ιταλική Κάλιαρι στις 21:30. Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν στις 8.40 το πρωί από τη Ρώμη αεροπορικώς για την Ολμπία, με την πτήση να διαρκεί 50 λεπτά και θα έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται από το πρωί στην πόλη, όπου θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά από τον αγώνα κόντρα στη Λάτσιο, ο οποίος ασφαλώς ήταν ο πλέον χρήσιμος για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων από τον Σάκη Τσιώλη, αυτός απέναντι στην Κάλιαρι προσφέρεται επίσης για εξαιρετικές δοκιμές.
«Εξετάσεις» μέρος δεύτερο
Για τον Άρη έχουν ήδη προηγηθεί οκτώ φιλικά παιχνίδια σε Καρπενήσι, Θεσσαλονίκη και Ζέεφελντ, τα οποία ασφαλώς έχουν βοηθήσει για την βέλτιστη δυνατή «εξέταση» του υλικού που έχει στα χέρια του ο 52χρονος τεχνικός. Ασφαλώς η Λάτσιο δεν μπορεί να συγκριθεί σε δυναμική, αλλά και έμψυχο δυναμικό με την σημερινή αντίπαλο του Άρη, την Κάλιαρι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «ροσομπλού» θα είναι εύκολος αντίπαλος. Άλλωστε στον πάγκο της κάθεται μια τεράστια προσωπικότητα του ιταλικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ενώ έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές όπως ο Νενέ, ο Κόντι, ο Κοσού και ο Πιζάνο.
Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί το δεύτερο συνεχόμενο «διαγώνισμα» για αρκετούς ποδοσφαιριστές, που καλούνται να επιδείξουν βελτιωμένη αγωνιστική συμπεριφορά σε σχέση με αυτήν που επέδειξαν απέναντι στη Λάτσιο. Στο σημερινό φιλικό δεν θα πάρουν μέρος οι Σηφάκης και Βανγκέλι, οι οποίοι έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων κι έτσι ο Τσιώλης αναμένεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Βελλίδης, με τον Νέτο να αναμένεται μετά από αρκετό καιρό να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Τη θέση του «αρνητικού» απέναντι στη Λάτσιο Χουάν Τόχα αναμένεται να πάρει ο Πορτίγια που θα συνθέσει με τον Φατί και ίσως με τον Παπαστεριανό την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Στο χώρο της επίθεσης, λογικά θα προτιμηθεί να αγωνιστεί ο Τσέζαρεκ, προκειμένου ο Άρης να δοκιμάσει να παίξει με έναν «καθαρόαιμο» επιθετικό.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: