Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Φέρντιναντ: «Φέρτε τον... στρατό»!!

Ολόκληρη η Αγγλία είναι συγκλονισμένη από τις ταραχές που εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα στο Λονδίνο και τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα και από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές των «λιονταριών». 

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, αφού εξέφρασε την απορία του, συνέχισε με λίγο... ακραίες σκέψεις. «Οι σκηνές που βλέπω είναι σοκαριστικές. Σε τι βοηθούν όλα αυτά. Καίγονται σπίτια αθώων ανθρώπων», τόνισε αρχικά μέσω του Twitter του ο Φέρντιναντ και πρόσθεσε:

«Φαίνεται ότι όλοι αυτοί δεν φοβούνται ή δεν σέβονται την αστυνομία. Ίσως να σέβονταν τον... στρατό. Και δεν μιλάω για βία. Απλά λέω ότι η παρουσία του στρατού ίσως έκανε όλους αυτούς να σκεφτούν δύο φορές πριν συνεχίσουν ότι κάνουν».

Τις σκέψεις του μετέφερε μέσω του Twitter και ο Γουέιν Ρούνεϊ, τονίζοντας: «Αυτές οι ταραχές είναι... τρελές. Γιατί να το κάνουν αυτό στην ίδια τους τη χώρα; Στην πόλη τους; Είναι ντροπιαστικό για την χώρα. Σας παρακαλώ σταματήστε».

Να σημειωθεί, ότι λόγω αυτών των γεγονότων, η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα Αγγλία-Ολλανδία, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, είναι πολύ πιθανό να ματαιωθεί.
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: