Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

«Καμία επαφή με Ολυμπιακό»

Κατηγορηματικός για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμιά απολύτως προσέγγιση από πλευράς Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο αδελφός και μάνατζερ του Αλγερινού μέσου της Μπενφίκα Καρίμ με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Le buteur».
«Καμία επαφή με Ολυμπιακό»
«Καμία επαφή δεν υπάρχει με τον Ολυμπιακό, αν και θα ήταν ωραίο να δούμε τον Χασάν να αγωνίζεται σ’ αυτή την σπουδαία ομάδα», είπε αρχικά ο Καρίμ Γεμπντά και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο Champions League και σίγουρα οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίξει σ’ αυτή την ομάδα. Ωστόσο, για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί μας και προς το παρόν δεν έχω τίποτα από το ελληνικό κλαμπ» ήταν η αρχική επισήμανση του αδλεφού του Αλγερινού άσου, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, για να προσθέσει,. Με αφορμή την παραφιλολογία, που έχει αναπτυχθεί στη χώρα μας:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο σαφής. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση για τον Γεμπντά με τον Ολυμπιακό και αν κάποιος πιστέψει τα ελληνικά ΜΜΕ θα παραπλανηθεί!

Η ιδέα να γίνει συμπαίκτης με τον φίλο του τον Τζιμπούρ, σίγουρα αρέσει στον Χασάν, αφού ήταν μαζί στην Οσέρ. Αν από τον Ολυμπιακό υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ότι τον θέλουν, καλώς.

Αυτό δεν συνέβη μέχρι χθες. Η φήμη μπορεί να συνεχίσει να διαδίδεται τις επόμενες μέρες και αν κάποιοι δικοί μας έχουν μιλήσει στον ελληνικό Τύπο, προφανώς οφείλεται σε μια πληροφορία που πιθανόν να πηγάζει από τη ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: