Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Χτυπάει Γκουαρίν η Ρεάλ

Την περίπτωση του Φρέντι Γκουαρίν της Πόρτο εξετάζουν σοβαρά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οπως αναφέρεται σε πορτογαλικά ρεπορτάζ, ο Κολομβιανός μετρά μέρες στο «Ντραγκάο».


Δεν σταματά να «φτιάχνει» παικταράδες και να τους μοσχοπουλάει η Πόρτο, αφού μετά τον Φαλκάο, ο οποίος αναμένεται να φέρει αρκετό χρήμα, και ο Γκουαρίν ετοιμάζει βαλίτσες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, ο 25χρονος κεντρικός μέσος είναι στο μάτι της Βασίλισσας ενώ βρίσκεται ψηλά και στη λίστα των Τσέλσι και Μίλαν. Πέρυσι δεν ήταν βασικός στα πλάνα του Αντρέ Βίλας Μπόας, καθώς είχε 22 συμμετοχές με τις 12 να είναι από τον πάγκο, όμως έδειξε την ποιότητά του σε όλες τις διοργανώσεις, τις οποίες και κατέκτησε όλες με την Πόρτο αλλά και στο πρόσφατο Copa America με την Εθνική Κολομβίας.

Ο Γκουαρίν, που μπήκε αλλαγή στον τελικό του πορτογαλικού super cup στη νίκη της Πόρτο με 2-1 έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 και η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του είναι στα 30 εκατ. ευρώ. Για ακόμα μία φορά η Πόρτο αναμένεται να κάνει ασύλληπτο deal με την πώλησή του, αφού τον είχε αποκτήσει το 2008 αντί ενός εκατ. από την Σεντ Ετιέν, όταν είχε αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του!





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: