Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησε η αποπληρωμή των οφειλομένων

Το χρώμα του χρήματος είδαν την Τρίτη (9/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μοιράστηκαν ένα μέρος από το ποσό που κατέβαλε μία μέρα πριν ο Βασίλης Φλωρίδης.


Οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπαζίδης συμφώνησαν την περασμένη Πέμπτη (4/8) ότι πρώτο μέλημα της νυν διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις έμπαιναν τα 500.000 ευρώ από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών στο λογαριασμό του συλλόγου, θα ήταν η αποπληρωμή οφειλομένων προς τους παίκτες.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που εμφανίστηκαν τη Δευτέρα (8/8) αυτά τα χρήματα, την επομένη κιόλας, Τρίτη (9/8), ξεκίνησε από τους "ασπρόμαυρους" η καταβολή στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών μέρους των χρωστούμενων από την περασμένη σεζόν.
Συγκεκριμένα, η πρώτη εξόφληση αφορά τα πριμ πρωταθλήματος και Κυπέλλου, που όφειλε η ομάδα προς τους παίκτες για την περασμένη σεζόν, ώστε να κλείσουν οι συγκεκριμένες υποχρεώσεις, με τους "ασπρόμαυρους" να παίρνουν οικονομική ανάσα.  
Σε ό,τι αφορά στα πριμ, οφείλεται ακόμη σημαντικό μέρος από τις επιτυχίες στο Europa League, όπως και δόσεις συμβολαίων. Η ροή καταβολής χρημάτων αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ώστε να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι οφειλές από την περασμένη περίοδο. 


Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: