Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Βάζουν πλάτη για Κονστάντσο. Τον πιστεύουν όμως;

"Είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί ο Αργεντινός τερματοφύλακας", λένε από τον Ολυμπιακό, σε μία προσπάθεια να δημιουργήσουν τείχος προστασίας γύρω του μετά τις πρώτες εμφανίσεις...
Βάζουν πλάτη για Κονστάντσο. Τον πιστεύουν όμως;
Η αλήθεια είναι πως ο Κονστάντσο ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του, μέχρι στιγμής όμως έχει βάλει σε σκέψεις τον Βαλβέρδε.
Η εικόνα του στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλούς στο Λιμάνι να ανησυχούν και να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το αν θα πρέπει να είναι αυτός ο βασικός στην ομάδα, τουλάχιστον την πρώτη περίοδο.
Με τον Δασκαλάκη, όμως, να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις μίας ομάδας όπως είναι οι ερυθρόλευκοι, από τον Πειραιά προσπαθούν να σηκώσουν γύρω του ένα τείχος προστασίας.
Από τον Ολυμπιακό, ανεπίσημα, λένε πως είναι μικρό το διάστημα που αγωνίστηκε ο Αργεντινός και, φυσικά, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του.
Άλλωστε, θεωρούν (ή μήπως απλώς ελπίζουν;) πως "σύντομα θα βρει τη φόρμα του και θα γίνει βασικός και αναντικατάστατος" στον Ολυμπιακό, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από τα στεγανά του Ρέντη...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: